Hova lettek a tévénézők?
#1:
Csak azt nem értem, hogy akkor miért gyártanak még mindig igénytelenebbnél igénytelenebb műsorokat, szórva rá el a sok pénzt.
Én kb 10 éve nem nézek tv-t. Nem hiányzik. Van laptopom, internetem és ami érdekel, azt megnézem reklám nélkül. Youtube-t nézem legtöbbször, ha sorozatot akarok nézni, akkor online nézem azt is.
Akkor szoktam le a tv nézésről, mikor már tényleg 15 percenként 10 perc reklám volt egy film alatt.
Plusz angolul megtanultam és nem kell szinkronra sem várnom, youtube-on is több lehetőség van.
Egyébként a műsorok színvonala a béka segge alatt van, egy magyar sztárt sem tudnék megnevezni, akire kíváncsi lennék. X-faktorban is a zsűritagok nagy senkik... míg a külföldi tehetségkutatókban ott ülnek a világsztárok, akik értenek is a zenéhez és nézem valamire a véleményüket, addig itt nagy majomkodás megy.
Néha hiányzik a NATGEO, History és hasonló csatornák, de túlélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!