Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Hova lettek a tévénézők?

Hova lettek a tévénézők?

Figyelt kérdés
Olvasok ilyen cikkeket amikbe nézettségi adatokat közölnek és míg pár éve egy főműsoridős népszerű legnézettebb műsor nézettsége 1.5-2 millió fő is volt mára ez maximum 5-600.000 fő
2022. nov. 9. 17:29
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyre kevesebben néznek TV-t, és egyre inkább az idősek. Sok embernek egyszerűen nem vonzó már.
2022. nov. 9. 17:38
 2/21 anonim ***** válasza:
78%

#1:

Csak azt nem értem, hogy akkor miért gyártanak még mindig igénytelenebbnél igénytelenebb műsorokat, szórva rá el a sok pénzt.

2022. nov. 9. 17:39
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Manapság már sokkal népszerűbb az, hogy a tv műsorokat nem a tv-ben, hanem a csatornák videótárából nézzük meg a műsorokat (Tv2 Play, RTL Most, Viasat, média klikk). Sokkal jobb, mert egy jó reklámblokkolóval megnézheted a műsorokat reklám, és akadásmentesen, ráadásul legálisan.
2022. nov. 9. 17:43
 4/21 anonim ***** válasza:
95%

Én kb 10 éve nem nézek tv-t. Nem hiányzik. Van laptopom, internetem és ami érdekel, azt megnézem reklám nélkül. Youtube-t nézem legtöbbször, ha sorozatot akarok nézni, akkor online nézem azt is.

Akkor szoktam le a tv nézésről, mikor már tényleg 15 percenként 10 perc reklám volt egy film alatt.

Plusz angolul megtanultam és nem kell szinkronra sem várnom, youtube-on is több lehetőség van.

Egyébként a műsorok színvonala a béka segge alatt van, egy magyar sztárt sem tudnék megnevezni, akire kíváncsi lennék. X-faktorban is a zsűritagok nagy senkik... míg a külföldi tehetségkutatókban ott ülnek a világsztárok, akik értenek is a zenéhez és nézem valamire a véleményüket, addig itt nagy majomkodás megy.

Néha hiányzik a NATGEO, History és hasonló csatornák, de túlélem.

2022. nov. 9. 17:43
 5/21 anonim ***** válasza:
53%
Netflixet néznek.
2022. nov. 9. 17:58
 6/21 anonim ***** válasza:
88%
Talán mert már unalmasak és a minőségük sem a régi.
2022. nov. 9. 18:15
 7/21 anonim válasza:
80%
Én itt vagyok. Csak nem nézek tv-t.
2022. nov. 9. 18:40
 8/21 anonim ***** válasza:
95%
Én is nézek tv-t csak nem a tv csatornákat hanem a letöltött filmeket sorozatokat dokumentumfilmeket. Reklámok nélkül és nem vagyok időhöz kötve, bármikor megállíthatom pár percre vagy néhány napra. Mikor újra bekapcsolom és megnyitom onnan folytatja ahol abbahagytam.
2022. nov. 9. 18:56
 9/21 anonim ***** válasza:
85%
A családban csak apám a tv mániás, de ő tényleg nagyon. Ki tud akadni attól ha nem nála van a távirányító. Ő 80 hoz közelít és állandóan a hír és az állami csatornákat lesi közben szidja őket. Anyám csak akkor nézi ha talált valami jó sorozatot. Mi tesómmal csak ritkán. Inkább a youtube megy vagy valami letöltött film sorozat.
2022. nov. 9. 18:59
 10/21 anonim ***** válasza:
34%
Megjött a napi "jajj én nem nézek tévét milyen istencsászár vagyok" topik...
2022. nov. 9. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!