Kinek működött és kinek nem szavazni ma az X faktoros szavazáson?
Figyelt kérdés
2022. okt. 23. 00:22
A kérdező szavazást indított:
Én tudtam
Nekem nem töltötte be
Egyszer tudtam, egyszer nem
5 szavazat
1/3 A kérdező kommentje:
Na ezt szépen magyarul megfogalmaztam 😂😂 Szóval ki tudott és ki nem szavazni ma? Nekem csak egy nagy fehérség volt a kijelzőn ha weboldalon próbáltam meg az applikációba is ugyanúgy, hiába frissítettem
2022. okt. 23. 00:25
2/3 anonim válasza:
Nem szavaztam, nekem tökmindegy kit juttatnak tovább és kivel nyeretik meg. Majd szavazok ha lesz kire és tényleg tehetségkutató lesz, nem pedig cirkusz. (Vagyis már soha szerintem.)
3/3 anonim válasza:
Szívesen szavaztam volna Denisára, Liliánára, Annára, Grétára, Miszlai Marcira, vagy pár énekesre akik még korábban el lettek küldve a székesnél, hogy az RTL kedvencek bekerülhessenek helyettük. Sajnos ezeket a produkciókat nem tudom értékelni, félig-meddig néztem, de a többségük borzalmas volt, olyan is akadt ami már fizikai fájdalommal járt, így le kellett halkítanom a TV-t is. Nem fogom venni a fáradtságot hogy ilyen amatőr brigádra szavazzak. Arra azért kiváncsi lennék ha Simon Cowell eljönne hozzánk vendégként egy ilyen élő showra, hogy értékelné ezt a műsort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!