Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Kinek működött és kinek nem...

Kinek működött és kinek nem szavazni ma az X faktoros szavazáson?

Figyelt kérdés
2022. okt. 23. 00:22
A kérdező szavazást indított:
Én tudtam
Nekem nem töltötte be
Egyszer tudtam, egyszer nem
5 szavazat
 1/3 A kérdező kommentje:
Na ezt szépen magyarul megfogalmaztam 😂😂 Szóval ki tudott és ki nem szavazni ma? Nekem csak egy nagy fehérség volt a kijelzőn ha weboldalon próbáltam meg az applikációba is ugyanúgy, hiába frissítettem
2022. okt. 23. 00:25
 2/3 anonim ***** válasza:
50%
Nem szavaztam, nekem tökmindegy kit juttatnak tovább és kivel nyeretik meg. Majd szavazok ha lesz kire és tényleg tehetségkutató lesz, nem pedig cirkusz. (Vagyis már soha szerintem.)
2022. okt. 23. 11:17
 3/3 anonim ***** válasza:
32%
Szívesen szavaztam volna Denisára, Liliánára, Annára, Grétára, Miszlai Marcira, vagy pár énekesre akik még korábban el lettek küldve a székesnél, hogy az RTL kedvencek bekerülhessenek helyettük. Sajnos ezeket a produkciókat nem tudom értékelni, félig-meddig néztem, de a többségük borzalmas volt, olyan is akadt ami már fizikai fájdalommal járt, így le kellett halkítanom a TV-t is. Nem fogom venni a fáradtságot hogy ilyen amatőr brigádra szavazzak. Arra azért kiváncsi lennék ha Simon Cowell eljönne hozzánk vendégként egy ilyen élő showra, hogy értékelné ezt a műsort.
2022. okt. 23. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!