Szerintetek csaltak a tegnapi (2011. 02.12-i) VV4 párbaj szavazáson?
Figyelt kérdés
Olivér 61% - 38% -kal esett ki.... elég kemény...2011. febr. 13. 19:20
1/16 anonim válasza:
Szerintem segíííííííííííly osztás volt, és mint tudjuk, sok van belőlük, így hát nem is volt kérdés... SAJNOS.
2/16 anonim válasza:
Csalhattak bizony.
De remélem Oli betartja az ígéretét és Alekoszt végig segíti a nyereményig.
3/16 anonim válasza:
Örülök, hogy Béci maradt bent.
4/16 anonim válasza:
Már a médiát is ellepték a színesek...
6/16 anonim válasza:
Nekem egyre gyanúsabb hogy Olivér beépített ember volt, de ezt komolyan mondom! :D Alapból akkor tűnt fel, amikor mindenki nagyon a pártját fogta (műsorvezetők), aztán kiderült, hogy Liluval és Balázzsal együtt dolgoztak... Utána az, hogy mennyire meg akarta nyerni, az első párbajára is úgy ment ki hogy vissza fog jönni és kész, tele volt önbizalommal, most érdekes, jópár nappal ezelőtt elkönyvelte hogy nem akar visszajönni, egyszerűen nem tudom elhinni hogy ez véletlen! Ráadásul a mai adásban nagyon is úgy nézett ki, mintha tisztában lenne azzal, hogy nem is ő fog visszamenni... Persze lehet ezt is lelki dolgokra fogni, dehát nem tudom. Nem lepődnék meg ha kiderülne hogy az rtl fizetett embere volt. Mindenesetre lehet lepontozni, én örülök hogy nem ő ment vissza... Egyiket sem csípem igazán, de talán most lesz igazán érdekes, hogy mi lesz a kis négyesével/hármasával.
8/16 anonim válasza:
Mondjuk az érdekes hogy úgy hírdetik a NekedValót hogy béci ment vissza és Olivér elvesztette amikor mindig úgy szokták hogy beszélgetünk a szombati párbaj vesztesével mert pénteken van ott a NekedVAlóba a közönség meg akkor szokták ezt fel venni. Szval érdekes
10/16 anonim válasza:
kit érdekel hogy Oli zsidó bmeg. zsidó és cigány... nagy különbség.
nem csaltak, csak sokan vannak a tinilányok és hát a Ráczféléket nem kell ám félteni ha összefogásról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!