Nem fura, hogy az Attila kinga tánca bekerült a 3-ba, sőt, tegnap az internetes szavazáson is ők nyertek?
Nem hiszem, hogy a Való világ beleszólna, hogy ki kit vihet ki. Az interneten meg annyiszor adhatja le valaki a voksát, ahányszor akarja, tehát egy elszánt Kinga drukker simán feltornázhatja Kinga százalékát a napi szavazásokon.
Nekem tetszett Kingáék tánca (bár tényleg unottnak látszott Kinga), Eszteréket unalmasnak találtam, Veronika-Shadi páros tényleg jó volt,nekem Sehi tánca kissé közönségesre sikeredett.
Nem lehet, hogy azért gondolod mindezt így, mert nem szimpatizálsz Kingával?
Hát nem szimpatizálok vele ez biztos! :)
Köszi a válaszokat!
én is rájuk szavaztam volna
mind3 párra akik bejutottak
mindenki béna volt, de 3 nap gyakorlás után ez a 3 produkció nézett ki korrektnek..
szóval nem kamu h bejutottak sztem
A 3 kiesett egyértelműen gyenge volt...
A 3 továbbjutó közül nekem is Kinga-Attila páros tetszett a legjobban, Seri-Gergő várható volt, hogy jók lesznek főleg Seri miatt... Veronika meg Shadi csak úgy voltak... :D
Én is ezt a 3 párt juttattam volna tovább.
Az meg külön öröm, hogy a Csaba-AM párost láthatom még egyszer táncolni a hétvégén, AM még nálam is botlábúbb.:)) (pedig az már mutatvány, mert nálam bénábban táncolni szinte lehetetlen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!