X-Faktor 2022: Szavazzatok! Szerintetek kinek van helye az élő show-ban Gáspár Laci csapatából?
3-as
Erre itt már válaszoltam, nem ismétlem önmagam:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__tevek-tevemusorok..
Luca, Szebasztián 99% biztos vagyok benne hogy továbbjut.
Liza, Alexa 99% hogy nem jutnak tovább.
Mónika és Denisa közül én Denisát vinném, mert nagyon tehetséges kiscsaj, de Mónikának is helye volna az élő showban.
Remélem mindketten továbbjutnak végül. A premierben mutatták, hogy megváltoztak a szabályok a mentorházban is. És a 2 versenyzőt akit a többiekre bíznak majd elosztják a mentorok (válogatnak 1-1-et maguknak). Legalábbis ez jött le nekem belőle.
Peti csapata pl 1 Ft-ot nem ér, úgy hogy azokat már most el lehetne mind küldeni. Szerintem lényegtelen még ha tovább is juttatja azt a Berryt meg a fogyatékos srácot, csak mert kedvencei, a nézők úgyis ki fogják ejteni őket az első élő showban.
Annyira kínosan színvonaltalan a műsör hogy kellemetlenül érzem magam miatta.
Láttam belőle egy keveset és ezúton is szeretnék elnézést kérni tőletek ne haragudjatok ennyi tellett tőlük
Gáspárral nem csinálnék műsort a vállalhatatlan viselkedése miatt( most ez a szokás lásd Jhonny Depp esete akit kitettek volna mindenhonnan mert állítólag megütötte az asszonyt)
Sztárban sztárt se nézem egy minimálisat láttam belőle de az klasszisokkal színvonalasabb műsör
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!