Este X-Faktor élő show! Kinek szurkoltok?
Figyelt kérdés
Kezdem: ByeAlex csapata (Alee, Marci, Roland) <332021. nov. 20. 14:47
1/7 anonim válasza:
Harmonies, Kamilla, Flóra, Paulina. A többi nem érdekel, vagy nem ér 1ft-ot se.
3/7 anonim válasza:
A felsoroltak közül Roland a kedvencem, de nem hiszem, hogy továbbjutna. Alapvetően Paulina, beneath my skin, és Flóra az, akinek szurkolok. Viszont az együtteseknél félek, hogy nem fog nekem (és sokaknak) tetsző döntés születni. Szerintem a palace helyett sokkal jobb lett volna a crush, de hát ez van, majd meglátjuk ki esik ki.
4/7 anonim válasza:
A Crush borzasztóan béna volt, nem értem egyeseknek mi tetszett bennük... A mentorházig is csak a kislány apja miatt jutottak el.
5/7 anonim válasza:
Miért lett volna béna a crush? A hangszereikkel mind jól bánnak, jó átdolgozásokat csinálnak, hangulatos a zenéjük, van bennük potenciál, főleg hogy ilyen fiatalok. Van még hová fejlődniük, de kinek nincs? Nekem személy szerint a palace egyszer se tetszett, de a crush előadásában tetszett az are you gonna be my girl is, illetve nagyon jó volt szerintem a carson coma cover is, pedig az eredetit nem szeretem. Nem szapulni szeretnélek, elfogadom a véleményed, csak érvelés nélkül kicsit gyenge lábakon áll. 3as vagyok.
6/7 anonim válasza:
Érvelésnek annyi nem elég, hogy a csajnak semmilyen hangja nincs? Frontember nélkül nincs együttes, és ennyi. És nem csak én gondolom így, hanem Facebookon még többszázan.
7/7 anonim válasza:
Hogy ne lenne hangja? Nyers, ennyi az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!