Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért van más nyelven és más...

Miért van más nyelven és más helyen a csatorna?

Figyelt kérdés
Szoktam nézni a boomerang-ot amivel eddig nem volt baj, viszont pár napja kezdődött, hogy egyik este végig fekete volt a képernyő mintha nem lenne jel, majd utána több napig akadozott, hang is nehezen érthető volt, szakadozva ment az egész csatorna. Valamikor utána meg fel se tűnt de teljesen máshova állítódott mert eddig a 29-esen volt de most a 33-ason van ahogy a másik gyerek csatorna is de az is odébb rakódott...de az legalább magyarul megy még. Azért bánom mert volt ezen is néhány jó műsor amire mostanában kattantam rá erre átvált más nyelvre, kivenni sehogy nem tudom mi a nyelv...talán cseh, csehszlovák...még a reklámok is, én biztos nem állítottam rajta semmit, ugyanaz a szolgáltatónk van, semmin nem változtattunk, lehet amikor "javították" akkor elcsesztek valamit és azóta se vették észre vagy miért kellett más nyelvre állítani? Másnál is aki ismeri a boomeráng adót, nála se magyarul van? A lakásban több tévén is megnéztük de mindenhol átváltott...Miért?

2022. aug. 2. 12:17
 1/3 anonim válasza:
Ez is egy olyan kérdés amire sose fogsz választ kapni.
2022. aug. 2. 12:22
 2/3 A kérdező kommentje:
1.Hát de azért reményekedtem valakinél történt hasonló vagy érti a gondot...
2022. aug. 2. 12:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Szeretettel kívánom, a kedves Kérdezőnek, ez legyen további életében a legnagyobb gondja...
2022. aug. 3. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!