Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Magyar nyelven van DnD podcast...

Magyar nyelven van DnD podcast vagy youtube csatorna a neten?

Figyelt kérdés
Olyan mint a Critical Role, Not Another Dnd Podcast, Adventure Zone?

2020. aug. 20. 21:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Taverna.
2020. aug. 22. 00:00
 2/6 Akitelin ***** válasza:
2020. aug. 22. 12:41
 3/6 toma9999 ***** válasza:

Helyesen szólottak előttem.

A Taverna, Fun With Geeks és a Roll Player a legigényéesebb magyarul.

2020. szept. 1. 03:29
 4/6 anonim ***** válasza:

Tavernából teljesen up-to-date vagyok, ezért másik podcastet kerestem, hogy legyen mit hallgatni munka közben, így találtam rá erre a krédésre.

Gyerekek, ez a Fun with Geeks botrányosan szar.

Gyakorlatilag folyamatosan metáznak, azaz úgy beszélik meg egy-egy NPC sorsát akár 15-20 percen keresztül, mintha az ott se lenne.. ha szétválik a csapat, úgy is megbeszélik a döntéseket, hogy még a másik játékos karaktere sincs jelen.. Szóval lényegében a szerep játszása kimerül az orosz akcentussal való ordibálásban.

-Annyira nincsenek benne a helyzetben, hogy akár a város legnagyobb mágusa, vagy egy félistennel is úgy beszélnek mint egy félrészeg goblinnal, és az fel sem veszi ezt. Ez speciel inkább a KM hibája, én ah elyében elküldtem volna őket szopóágra, hogy majd akkor jöjjenek vissza, ha a karik emgtanultak helyzethez illően viselkedni. Mint a valóságban.

-Az első 5 adásban a kaland, vagy akár a KM mondatának kellős közepén nekiállnak cheereket meg subokat megköszöngetni Twitchen. Erről szerencsére leszoktak.

-A karakterek között vannak feszültségek, ami önmagában egyáltalán nem rossz dolog, de időről időre felvetül a kérdés, amit a játékosok is megfogalmaztak: tulajdonképpen miért van együtta csapat, ha mindenki utál mindenkit és egyáltalán nem bíznak egymásban?

Szóval összességében a "szerepjátszás" nemigazán valósul meg. Végighallgatom ami msot van belőle fenn, de kevés öröm fakad belőle. A harcjeleneteknél azon kapom magam, hogy az ellenségnek szurkolok, hogy meghaljon a party:D

Persze a rossz példa is példa, ebből is sokat lehet tanulni mind játékosi, mind mesélői részről. Kíváncsi leszek a Roll player milyen lesz.

2020. okt. 12. 18:28
 5/6 anonim válasza:

2023-as friss stream ebben a műfajban a Huszadik oldal még.

Minik és terepek is előkerülnek gyakran.

https://www.youtube.com/playlist?list=PL0w0LGg2x2V5Pnr4yzF0J..

2023. nov. 22. 13:29
 6/6 ZsoltyABéka válasza:
Ha még valaki keres szórakoztató csapatot, ajánlom Az Egylet-et. Twitchen streamelnek, viszont YouTube-ra is feltöltik. Személy szerint én jókat szórakozom rajtuk. Röviden jó történet, minőségi role play és remek hangulat.
2024. jan. 8. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!