Hogy a minek kéne meglennie? Mi lenne az ncore-ral? Gondolom élni fog és virulni, mint eddig? Életemben nem használtam ncore-t, max ismerőseim.
De áruld már el ki vagyok, kíváncsivá tettél :D
Netflix HBO Disney+
Aki azt mondja kényelmetlen sose használta. Nekem havonta levon egy kis pénzt, cserébe akkor nézek azt, amikor akarok.
Disney+ ra meg egy évre elő van fizetve már.
Másrészről meg nem lopok, hanem támogatom a gyártót.
14# A hozzászólásokat olvasva bebizonyosodott, hogy valóban Magyarországon és nem nyugat Európában élek. Minden ingyen kellene,
Majd ha nálunk is olyan szigorúak lesznek a szabályok, mint mondjuk Németországban ahol egy virágboltos letöltés után kiszámlázza a szolgáltató a warez tartalmakat majd akkor nézzük meg újra ezt.
Szégyen. Én fizetek mindenért amiért csak lehet, a gyerekeim lássák ezt.
Bírom továbbá az olyanokat, akik inkább torrenteznek és picsognak, hogy rossz a minőség, mert annyi esze nincs, hogy a 4K tv-re nem DVD minőséget kellene letölteni. De tudjátok, többet ésszel, mint ész nélkül.
Csak azért, mert valamit nem tudnak bizonyítani, nem teszi legálissá.
Ha nincs szemtanú, akkor sem gyilkolhatsz ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!