Kit/kiket tartotok a mai magyar média leghitelesebb arcának/arcainak?
Női és férfi fronton egyaránt.
(Akár híradós személyiség vagy egyéb műsor alapján)
Aki nálam megkérdőjelezhetetlen, az Borbás Marcsi. Tudom, vannak akik tücsköt békát tudnak kiabálni rá (is), de szerintem a kezdetektől mai napig ugyanazt a szintet hozza. Minden műsorában azt érzem, szereti a hazáját az embereket. Az érdeklődése őszinte. Nem áll be látványosan egyik politikai irányzatba sem.
A Főtérben ő volt az egyetlen, akiről elhittem, hogy nem csak azért érdekli a hely, az ott élő emberek élete, mert pénzt kap érte. A Bukéban társműsorvezetőként elég volt helyeskének lennie, de tényleg az volt.
A családmesék, Emberek a liftben, Négy szellem és a többi nevéhez köthető műsorok is mind elgondolkodtató és érdekes volt. A borászattal foglalkozó és a Gasztroangyal is ugyanilyen.
A Youtubon futó (azt hiszem tévében nem megy) Kertem részeiben is pont ugyanolyan, mint amilyennek megismertem.
"Nem áll be látványosan egyik politikai irányzatba sem."
Nem is kell, az, hogy a "köz"média egyik (ha nem a) legismertebb arca, már mutatja, hogy hová tartozik. Régóta vállalhatatlan, ami ott történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!