Van 2. évada Traveler-Utolsó vakáció c. sorozatnak?
Tudom, hogy most megy megint az RTL-en, de kb egy évvel elelött nyáron is volt hetente 1x este.
Akkor elég befejezetlenül lett vége, és arra vagyok kíváncsi , hogy van-e 2.évad?
"A Traveler - Az utolsó vakáció (Traveler) egy rövid életű amerikai televíziós sorozat volt, amelyet eredetileg 2007. május 10. és 2007. július 18. között sugároztak. Magyarországon először 2008. június 17-én az RTL Klub tűzte műsorára. A sorozatot eredetileg 13 részre tervezték, de az ABC 2007-es új dráma sorozatainak rossz szereplése (és később bukása) miatt 8 epizódra vonták vissza a megrendelést. A sorozat utolsó részeit újra kellett forgatni. Az újraforgatás és az is közrejátszhatott a sorozat rossz szereplésében, hogy az ABC a sorozatot eredetileg a Lost több hónapos szünetében akarta leadni, de végül is a Traveler helyére a Day Break-et helyezte. Az újraforgatás után, több huzavona után kitűzték a premier dátumát, majd úgynevezett "nyári kiegetéssel" leadták a sorozatot. Az ABC nem rendelte be a második évadot."
forrás: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!