Mi volt annak a sorozatnak a címe, ami kb.10 - 15 éve volt műsoron?
Egy filmsorozat volt, vagy (részben) legalábbis élőszereplős volt. Egy öregember mesélt benne a kandalló előtt, és talán valami kutya is szokott heverni előtte.
Valahogy úgy kezdődött, hogy egy szálló holló leejtett egy gyűrűt(?), ami a címben egy O betű helyére pottyant.
(Ezen kívül még arra emlékszem, hogy mutatták egyszer az ördögöket a Pokol kapujában, és kisgyerekként annyira realisztikusnak tűnt, hogy féltem és csodálkoztam egyszerre.)
The storyteller -lehetetlen sajnos megszerezni :(
Köszönöm! Igaz, közben rájöttem, hogy nagyon elírtam, mert nem 10-15, hanem 20-25 éve láttam, de ez volt az!
Az ördögöket is megtaláltam Youtube-on ( http://www.youtube.com/watch?v=SAyNkZ-ZQ0k&feature=relmfu)
Kicsit "megkopott" a realisztikus ábrázolás az elmúlt huszonx évben, de még így is tátott szájjal néztem, hogy a 80-as években mennyi munkát fektethettek bele, hogy így mozogjanak a kis pokolszökevények. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!