Margie (a Fülöp-szigeteki nő) hová tűnt a székes feladatnál a mai X-Faktorban? Nem lépett fel, vagy csak nem mutatták? Mi történt vele?
Figyelt kérdés
2021. nov. 6. 23:21
21/28 A kérdező kommentje:
Ezek szerint igen, ezt Margie küldhette valakinek, vagy ő töltötte fel. Nem tudom ki kezeli azt az oldalt. :D Privátban elküldöm az eredetit, és bogozd ki.
2021. nov. 11. 22:09
22/28 anonim válasza:
Köszi, de én nem vagyok ilyen nagy kíbernyomozó, sőt. :D
Szerintem csak a fekete hátterű beszélgetésben látszik több infó, mégpedig a másik fél neve. Tehát én nem tudok tovább menni, meg annyira azért belefolyni se akarok, csak ez volt nekem érdekes, hogy a kép elvileg Margie-tól (-től?) van, és azt osztotta meg valaki. Amúgy azt az FB-csoportot sem néztem meg. Na szia!
23/28 anonim válasza:
Instagramon is megkérdezték tőle kommentben a legutóbbi fotója alatt, és ott is azt írja, hogy fogalma sincs, miért nem mutatták.
26/28 anonim válasza:
Ez alapján végképp nem értem, miért esett ki. Igen, néha hamis volt, de egyébként pedig mintha Tina Turner maga énekelt volna. Logikátlan az egész.
27/28 anonim válasza:
Tul bonyolult lett volna vele dolgozni a nyelvi korlátok miatt, es eztel az ürüggyel kiejtették. Szegyen.
28/28 anonim válasza:
Gáspar more magyarul se tud, nem akarták égetni... Az egész előre le van zsírozva xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!