Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Margie (a Fülöp-szigeteki nő)...

Margie (a Fülöp-szigeteki nő) hová tűnt a székes feladatnál a mai X-Faktorban? Nem lépett fel, vagy csak nem mutatták? Mi történt vele?

Figyelt kérdés

2021. nov. 6. 23:21
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
68%
Ő kiesett.
2021. nov. 6. 23:30
 2/28 A kérdező kommentje:
Nem esett ki, ott volt a jobb szélén mikor Laci bement a kategóriájához.
2021. nov. 6. 23:36
 3/28 A kérdező kommentje:
Sőt, a váróban is ott volt mikor már beteltek a székek, fehér ruhában. Hirtelen eltűnt. Vagy csak nem akarták leadni, ki akarták ejteni.
2021. nov. 6. 23:58
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
Minden bizonnyal kiesett, mivel nincs benne a 6-ban. De hogy hogyan, azt nem tudom. Eltűnt. ☹️
2021. nov. 7. 09:50
 5/28 anonim ***** válasza:
39%
Az elején elküldték. Énekelt is, de aztmondták ez kevés volt.
2021. nov. 7. 09:52
 6/28 A kérdező kommentje:

Nem küldték el. Nem értitek hogy a 6 székes feladatnál OTT VOLT? Egy fehér ruhában várakozott a többiekkel kint a váróban. Még akkor is ott volt, mikor már foglaltak voltak a székek.

Elképzelhető hogy közbejött valami, de valószínűbbnek tartom, hogy Laci inkább nem kockázatott (hogy égesse saját magát, mivel ő nem tud angolul, a nő pedig keveset magyarul). Ezért gondolt egyet és kiejtette a mezőny legerősebb versenyzőjét. Amit egy az egyben kivágtak, hogy ne legyen felháborodás belőle. Ha így van, akkor húzza le magát az RTL, undorítóak ahogy vannak.

Laci nem lehetne mentor ennyi szakmai tudással és hallással. A gitáros pasit, Annát elküldeni és a trash Teszit vinni mentorházba... Meg Imi plázának se sok köze volt. Meg azt a nőt elküldte, csak mert "nem alázatos". Hát ez szánalom, egy vicc a köbön. 🤣🤣🤣 S.ggnyaló verseny ez vagy tehetségkutató? Alázat. Laci is hazamehetne magának. Nagyot csalódtam, azt hittem ő különb ennél, erre tessék. 🤣

2021. nov. 7. 11:32
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
Kapott még egy esélyt a kissráccal együtt a csoportos feladatnál, de a székesnél teljesen kihagyták a műsorból. Engem is érdekelne, mert ő volt a kedvencem, és nagyon meglepődtem, hogy le sem adták a produkcióját.
2021. nov. 7. 12:54
 8/28 A kérdező kommentje:

Elég furcsának tartom ezt az egészet. A Fókuszban volt egy kisebb riport is vele, ahol elmesélte, hogy Magyarországon dolgozik, ezért jelentkezett itt, és egy templomban szokott énekelni.

Mármint, miért adták akkor azt le és mindent róla, ha csak úgy el akarják feledtetni? Lehet hogy közbejött valami, de fogalmam sincs. :(

2021. nov. 7. 13:00
 9/28 anonim ***** válasza:
100%
Azt sem tudom elképzelni, hogy annyira felejthető lett volna a produkciója, hogy meg sem mutatják, hanem rögtön kiesik, mert egyszerűen nem tud felejthető lenni ilyen hanggal szerintem. De ahogy látom, a Facebookon is rengetegen kommentelnek, hogy őt várták a legjobban, valami választ muszáj lesz adni erre.
2021. nov. 7. 13:57
 10/28 anonim válasza:
67%
Hova tunt???????
2021. nov. 7. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!