Megéri nézni a konyhafőnököt?
Figyelt kérdés
A séfek séfét néztem, szerettem, de sok helyen olvastam, hogy a konyhafőnök sokkal jobb. Elkezdtem hát a legutóbbi évad első részét,de még a végére sem jutottam, egyáltalán nem érdekes. Sötét konyhában egymás mellett ki tudja hányan hajigálnak össze valami kaját, hatalmas hangzavar, ezer "szurkoló". Utána bemennek a séfekhez, ez a Jenő séf számomra egyelőre nagyon sótlan. Bohóckodnak ott is valamit, érdemi értékelést nem kapunk az ételről,csak random kapnak egy kötényt. Jobb lesz ez? Érdemes nézni? Ha igen melyik évadot ajánljátok?2021. okt. 29. 19:24
1/3 anonim válasza:
Ezzel még semmit nem láttál a műsorból, ez csak az előválogató, hogy kik kerülnek majd be a versenybe. 1 epizódból képtelenség az egész műsort megítélni.
2/3 A kérdező kommentje:
Ez egy nagyon hasznos válasz ..pont ezért kérdezem, hogy megéri-e nézni, mert az első adás háromnegyede után azt érzem nem. Nem a teljes műsort ítéltem meg
2021. okt. 29. 19:28
3/3 anonim válasza:
Alapvetően a séfek séfe jobb. Az első 1-2 évad a konyhafőnökből is jó volt de mióta Rácz Jenő az egyik séf benne nagyon gagyi. A séfek séfe professzionálisabb sokkal. A séfek is sokkal emberibbek. A konyhafőnök inkább szórakoztato műsor mintsem hogy a gasztronómiáról szólna mint az elején mikor elkezdték
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!