Volt valaha a konyhafőnökben ennyire gusztustalan dürhő versenyző mint orsi?
Figyelt kérdés
Nem elég hogy folyton látni meg hallgatni kell de amilyen stílusa van az külön megér egy misét. Lassan már nagyobb séfnek képzeli magát mint a kettő zsűri együtt. Mindenki pitsa csak ő az isten meg az egyedüli aki főzni tud2021. máj. 26. 15:30
1/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem csapatjátékos és tiszteletlen is. Attól félek, megnyeretik vele a játékot, de az is para, hogyha
meg nem nyer, jövőre tuti újra jön...
2/12 anonim válasza:
Eleinte még szimpinek is találtam, de az elmúlt pár részben kezdtem meglátni a valódi énjét és nagyon megutáltam.
3/12 anonim válasza:
Tavaly eleinte még sajnáltam is, olyan kis esetlennek tűnt, erre visszajön és kimutatja a foga fehérjét.. azt hiszi ő az atyaúr isten, hogy ő szarta ki a spanyol viaszt, mindenki másnak meg kuss a neve a konyhában... Zsani egyedül azért dolgozott a keze alá, mert semmi önálló gondolata nincs a konyhában, vagy tapasztalata, amit kivitelezhetne, egyszerűbb volt neki Orsi köténye mögé bújni.. Szonja az más eset, ő a hátráltatást is megugrotta, 2 helyett 3 csirkerészt is kivett az Orsinak, és a saját ételét is elkészítette!!! Ennek ellenére van képe ennek a senkiházi kis Orsikának azt nyilatkozni, hogy Szonja lesz az első akit kiejt ha lehetősége lesz, hát esküszöm mikor ezt hallgattam, szerettem volna átnyúlni a monitoromon és lekeverni Orsikánknak egy két atyait!!!! Egyszerűen undorító ahogy viselkedik!!!! Nem is értem Ákos miért nem avatkozik bele, én még a kötényt is levetetném róla ilyen modorral!!! Nem konyhába illő a viselkedése, terrorizálja a társait....
4/12 anonim válasza:
Teljesen egyetértek veletek! Tavaly még kicsit én is szimpatizáltam vele, mert annyira akarta ezt a versenyt és sokszor kiborult, látszott rajta, hogy instabil stb., de a tavalyi szériában is bebizonyosodott, hogy abszolút nem csapatjátékos. Most meg még rosszabb lett a helyzet, borzasztóan irritálóvá vált és folyton fényezi magát. Mondjuk, az egész Szonja-Zsani-Orsi csapat gyenge, de Orsival elszaladt a ló, nagyon nyerőnek érzi már magát.
5/12 A kérdező kommentje:
Irdatlan nagy tahó. Remélem nem nyeretik meg vele
2021. máj. 31. 15:35
6/12 anonim válasza:
Volt egy csávó még az elején, akit a Bernáth Józsi küldött ki a konyhából, mert valami oda nem illő dolgot csinált.
7/12 anonim válasza:
Lehet, van az a pénz, amiért ekkora bunkó, de akkor is undorító, amit csinál.
Mi csak a tévében látjuk, de képzeljétek el testközelből, nap mint nap egy térben lenni vele!
8/12 anonim válasza:
Tegnap is jó nagy paraszt volt az Orsika :( Nem irigylem a munkatársait én sem.
10/12 anonim válasza:
Hát az elég lehangoló lenne, de még az is, ha a top 3-ban benne hagynák. Még a séfeket sem tiszteli, mikor Ákos magyarázott neki, is csak a pofákat vágta :/ És ő akarta osztani az észt, holott nem ő volt a konyhafőnök. Ja, meg Norbi szerinte "beszari gyerek", csak mert magát választotta hogy felmehessen a galériára, de szerintem Orsika ugyanúgy húzott volna fel, mint a vadliba, ha az ő tányérja lett volna a legjobb és neki jutott volna egy ilyen lehetőség. Nagyon gáz lenne, ha ő nyerné meg az egészet, nincs benne alázat senki iránt és hol van egy Armandóhoz képest pl.? Hát sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!