Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » A 10. X-faktor nagy durranás...

A 10. X-faktor nagy durranás lesz?

Figyelt kérdés
2021. okt. 7. 11:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
71%

10:

A második se ért már lócitromot se. Full megrendezett kamu volt az egész. Lil-C nevű versenyzőt konkrétan a műsor producere vitte el kocsival a selejtezőre. Meg a zsűri alapból megkapta a listát kit kell tovább engedniük, kinél milyen reakciót kell színészkedniük, stb.

Miért nem lett ebből balhé? Azért, mert olyan szerződést írattak alá, hogyha bármilyen médiumnak kikotyogsz valamit, akkor egyszerűbb 1. vagy megölnöd magadat 2. átoperáltatnod magadat ellenkező neműnek és Thaiföldön új életet kezdeni. Olyan szintű bírságot rótak volna ki arra, aki beszél, hogy átlagkeresetből szerintem 10 évig fizettél volna. Nem, nem csak városi legenda ez, mutatták nekem a fenyegetőző levelet amit az RTL küldött körbe mindenkinek aki nevezett, mert sokan beszélni akartak a balhékról

2021. okt. 9. 08:57
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem lesz nagy durranás, évről-évre aljább a műsor. Legfeljebb a válogatót érdemes megnézni azt is csak azért, hogy az ember lássa, mennyi bolond van az országban.

Pár válaszoló jól írja, az első 2-3-4 évad volt valamire való (azokat néztem is végig a döntőig), azóta folyamatosan csak züllik a műsor.

2021. okt. 10. 10:44
 13/13 anonim ***** válasza:
88%
Csobot Adélnak miért nem szól senki, hogy öreg már ehhez az édi-bédi szirupos stílushoz?
2021. okt. 10. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!