Nagy durranás várható a Sony részéről, akar még bárki Xboxot?
Hát... legalább nem tagadtad le, hogy hardcore PS fanboy vagy.
Előre leírom, mindkét gyártótól van konzolom, első kézből hasonlítom össze a kettőt, nem az alapján, hogy valaki valamit valahol írt, aki talán maga sem próbálta mindkét gépet.
"A kontrollere is jobb lesz a PSnek"
Meglepne. Egy dolgot még a PS fanok is el szoktak ismerni, az Xbox kontroller mindig is jobb volt a PS-nél. Ami képeket látni a PS5 kontrollerről, az sem látszik kézreállóbbnak, mint az eddigiek.
"az exklúzivak mindig jobbak voltak"
Ez is egy velős állítás. A saját tapasztalatom inkább az, hogy a PS mennyiségben volt jobb, nem feltétlen minőségben. A fanok felhypolták a játékokat pusztán azért, mert exkluzívok, de annyira nem kiemelkedőek vagy különlegesek.
"és komoly esély van rá, hogy PS1től kezdődően minden generációból lehet majd streamelni játékokat PS Nowon keresztül."
Az Xboxnál meg azt pletykálják, hogy ingyen lesz a multi.
"De nem értem miért venne bárki Xboxot, amikor minden nap használ az ember PCt is"
Lehet, hogy nem akar emiatt 350 ezer forintos PC-t tartani és másfél évente fejleszteni, hanem elég neki még 8 évig a már most is meglévő gépe meg egy 160 ezres konzol. Plusz ez a PS-re is ugyanúgy érvényes.
Ilyenkor nagyon hálás vagyok, hogy nem vagyok olyan elvakult sony-póni, mint a kérdező.
Microsoftnál pedig nagy durranás lesz a Fable, az új Obsidian játék, meg a Hellblade 2.
Ennyit erről.
"A Sonynak is megvan a technikai háttere egy olcsó és jó streamingszolgáltatás működtetésére. Valószínüleg a PS Now hamar beéri majd a Project Cloudot."
Csak azt felejtetted el megemlíteni, hogy a Sony is a Microsoft Azure szervereit bérli a saját streaming szolgáltatásához.
Az meg hogy a PS Nowban lesznek majd PS1 játékok, meg hogy ingyenes lesz PS-en a multiplayer, konkrétan még pletyka szintjén sem létezik. Mindkettő csak egy random reddit posztból alakult ki.
De ha ez meg is történne. Nem értem miért venne bárki PS-t, amikor minden nap használ az ember PC-t is és a PS Now-al elérhető majdnem az összes PS játék PC-n is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!