Tényleg olyan nagy durranás a Diablo 3?
Mindenhol csak ezt látom,és mindenki isteniti ezt a játékot.
Miért annyira különleges és miért van ennyire felkapva?
Tényleg ilyen nehéz rákeresni?
A héten legalább 10 ilyen kérdés volt.
ezek inkabb ilyen hulye mania, ugyanilyen volt a skyrim es a bf3 megjelenese is peldaul
2 het mulva le sem fogjak sz**ni a diablot
Hát Blizard dolgok nálam sose voltak hoszú életüek RAJONGÓknak valószínüleg hatalmas duranás iletve biztos rengeteg érdekes és jó dolog van bene
viszont mint irtam nálam egyik blizard játék se volt maradandó (persze elismerem érdemeit, biztos nem az én stilusom)
viszont amit Bethesda csinált az mind maradandó számomra
Morrowind...Oblivion...Skyrim...Fallout 3
ezere ha megélem biztos évtizedek múlva is emlékezni fogok söt szivesen játszok is majd velük (nem azt irtam hogy évtizedekig ezekel fogok játszani)
emliteték Battlefield et hát az is egy elég maradandó játék persze más stilus...
mivel a 1942 ben is anyi jó dolog van feltételezem hogy évtizedek múlva is szivesen játszanák vele (akár egy teljes feldolgozásával de nagyjából ugyan az lene ugy már igazán jó lene:p bf3 motorsl pl.)
szóval ez volt
nézük blizard ot
StarCraft rengetegen szeretik engem még modern 2 se vonz
WarCraft 3 nagyon jó játék föleg mikor megjelent:p elmegy de én nem rajongok érte
Diablo (2) stilust teremtet elvileg de ha nem ö tete voln megteszi más... nem rosz játék de szintén nem rajongok érte és maga a stilus nem olyan amit szeretek belsö (fps) nézetü rpg ket ide tartozik diablo 3 is igy
.
gondolom nagy duranás ha csölátásal csak a diablo 1, 2 és 3 at nézük
de mint olvastam valakinek csalódás a 3 ez is egy érdekeség...
Kisé elirtam
"Diablo 3 is oda tartozik" oda ami felülnézetes tehát NEM fps nézetes vagy legaláb 3 tps nézetü
és ez is egy nagy negativum nálam tehát
12:16
Egyetértek szinte mindenben. Egyébként nem tudom miért nyomatják mostanában ennyire ezeket a felülnézetes rpg-ket, még pár éve elment (Fallout sorozat), de most már szerintem nagyon gagyi, ráadásul én kb fél óra után egyszerűen hányingert kapok az ilyen játékoktól (komolyan rosszul leszek tőlük). Megértem, hogy valakinek ez tetszik, de hogy minek ez a hatalmas kampány neki azt nem tudom, tisztára mint a Bosszúállók, annak is akkora feneket csaptak mint az állat, aztán...
Boszúálok az tv sorozat?:D
hát igen én meg aban értek egyet valaki azt szereti valaki meg másikat (felülnézet, közel vagy belsö)
amugy Witcherel is ez a bajom nincs igazán jó nézete (az 1 röl van szó, 2 nemtudom milyen de amiket látam nekem roszabnak tünik)
na szóval és emiat nem tetszik a játék pedig lehet ha lene igazi belsö nézete az is lekötne nagyon
persze valahogy ott is van ez a Diablo beütés
százával (100) jönek a szörnyek! általában mindég és nagyjából eröl szól a játék csak (diabloban legalábis majdnem teljesen) witcherben meg kevés kivétel van csak
jó én értem hogy ez is egy müfaj
na de enél már ténleg job akor katonai fps el lödözni vagy sci fi fps el lásd unreal tournament (3 vagy 2004)
ez a darálós dolog túl mmo s és hát azok se tetszenek (ahol tömegeket kel darálni, biztos meguntam:p)
szóval itt a lényeg az hogy valahogy Dungeon Siege joban lekötöt (sokal) és elvileg a legnagyob Diablo klónak mondták mindég
valószininü az elég jó kamera kezelés majdhogynem belsöböl is játszhatsz
aztán , kamera > igazi 3D játék 3D légkörel igy a hangulat megvan
még diablóban mint irtad ez az "izometrikus" kamera
viszont a légköre Diablo 3 (III) nak anak a edig látot videok alapján nagyon jó lehet
mien lene ha belsö nézetböl lehetne vele játszani:p talán kicsit joban érdekelne mint most persze igy is érdekel kiprobálnám aztán megunám (elvileg, mivel még dungeon sieget is meguntam pár végigjátszás után...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!