Mi az ördögpatron titka?
Figyelt kérdés
Az öcsém kapott egy csomag ördögpatront.Hatalmasat durrant.Kinyitottunk egyet.Pár kicsi kő volt benne.Nem tudjuk,hogy mi robbant.Valaki tudja?Mi nagyon kíváncsiak vagyunk rá.2014. márc. 31. 19:24
1/4 anonim válasza:
a kövek szikrát vetnek és berobbantják a lőport. kovakő van benne. a tündérek könnyéből készül.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem hinném,hogy tündérek léteznek.Ha igen,miért nem látták még soha?
2014. ápr. 1. 16:57
3/4 Gábor Rácz válasza:
Kedves előttem válaszoló, valóban nagyon szellemes, de nem! És mondjuk a gyerekkel se kéne elhitetni, hogy léteznek tündérek, még ha viccnek szántad is, simán lehet hogy ő ezt komolyan veszi. Természetesen tündérek nem léteznek. A kérdésre pedig, hogy mi van benne, ami eldurran, a válasz: apró kavicsokra minimális mennyiségű, úgynevezett ezüst fluminát van fölvive. Az ezüst fluminát ütés hatására robban, és azért kellenek a kavicsok, mert azoknak nagyobb a tömegük, így amikor a földhöz vágod őket, akkor a kavics nekiütődik a földnek, így a felületén található fentebb említett anyag könnyebben eldurran. Nem tudom, mennyire válaszoltam érthetően, de remélem, tudtam segíteni!
4/4 Gábor Rácz válasza:
Elnézést, nem ezüst fluminát, hanem ezüst fulminát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!