Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi az ördögpatron titka?

Mi az ördögpatron titka?

Figyelt kérdés
Az öcsém kapott egy csomag ördögpatront.Hatalmasat durrant.Kinyitottunk egyet.Pár kicsi kő volt benne.Nem tudjuk,hogy mi robbant.Valaki tudja?Mi nagyon kíváncsiak vagyunk rá.

2014. márc. 31. 19:24
 1/4 anonim ***** válasza:
78%
a kövek szikrát vetnek és berobbantják a lőport. kovakő van benne. a tündérek könnyéből készül.
2014. márc. 31. 20:37
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem hinném,hogy tündérek léteznek.Ha igen,miért nem látták még soha?
2014. ápr. 1. 16:57
 3/4 Gábor Rácz válasza:
83%
Kedves előttem válaszoló, valóban nagyon szellemes, de nem! És mondjuk a gyerekkel se kéne elhitetni, hogy léteznek tündérek, még ha viccnek szántad is, simán lehet hogy ő ezt komolyan veszi. Természetesen tündérek nem léteznek. A kérdésre pedig, hogy mi van benne, ami eldurran, a válasz: apró kavicsokra minimális mennyiségű, úgynevezett ezüst fluminát van fölvive. Az ezüst fluminát ütés hatására robban, és azért kellenek a kavicsok, mert azoknak nagyobb a tömegük, így amikor a földhöz vágod őket, akkor a kavics nekiütődik a földnek, így a felületén található fentebb említett anyag könnyebben eldurran. Nem tudom, mennyire válaszoltam érthetően, de remélem, tudtam segíteni!
2016. febr. 20. 11:17
 4/4 Gábor Rácz válasza:
100%
Elnézést, nem ezüst fluminát, hanem ezüst fulminát.
2016. febr. 20. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!