Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ki nyerte meg a 2021-es...

Ki nyerte meg a 2021-es survivort?

Figyelt kérdés
2021. okt. 1. 22:41
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
45%
Nagyon megvolt a véleményem Zsófiról, majdnem a döntőt is elbukta, mert a füstgyertyát lent felejtette. DE különben is, az apai erőszakosságot vitte, átgázolni minden és mindenkin, ez egy idő után visszaüt. Vissza is ütött. Bálint felfújt hólyag, igazi műveletlen focista, gőgös a semmire. A legjobban Dani érdemelte meg, hogy győzzön.
2021. okt. 18. 22:01
 22/32 A kérdező kommentje:
Akkor csak igaz, amit korábban írtak, hogy Zsófi és Dani között dől el, lám úgy is lett. Amúgy Zsófi nem leejtette a füstölőt, ezért kellett lemennie megint?
2021. okt. 18. 22:48
 23/32 anonim ***** válasza:

De, első volt és fentről leesett, ezért vissza kellett menni érte. Idióta szabályt hoztak, hogy a füsthöz kötötték a győztes, amiben ott van egy kritikus faktor. Ha beázik vagy gyári hibás, vagy bármi más működési hibája van (pl. úgy tépi ki a biztosítót, hogy az beleszakad), akkor nehogy már emiatt ne nyerjen valaki, miközben az egész komplex feladatot végigcsinálja elsőként.

A másik pedig, hogy egészen az utolsó adás végéig rejtve volt a jury, én komolyan elhittem volna, hogy lemegy az évad nélkülük és az utolsó három vagy kettő párbajozik helyette, mert olyan szinten meg lettek erőszakolva a Surivor alapszabályai, hogy ez is simán átment volna.

+1, amit nem akartam már beírni korábban, de hétfőn még olvastam olyan Hogyvolt kommentet, ami szerint "Bauko szerint Járai nyert". Most vagy akaratlanul mentek mindenféle fórumozó pletykák a neten és senki nem tudott semmit, vagy Baukó tényleg kiszivárogtatta, és megpróbálta még pár bullshit kommenttel azt a látszatot kelteni, hogy ő is csak tippelt. Van még egy forrás, állítólag a Nyerő Párosban is elspoilerezték ezt, a műsorban ami még nem is fut, csak tegnap óta (talán valami promóból vagy háttéranyagból derült ki, amit már a Survivor után forgattak).

2021. okt. 19. 07:49
 24/32 anonim ***** válasza:
47%

23:

Utóbbi. Ahogy írtam idehaza az összes ilyen előre meg van írva, ki nyer, meg az is, hogy egyáltalán ki kerül be. Baukónak tökéletesen tudnia kell, mert annál az évadnál a Való Világban, ami szerepelt konkrétan nem volt olyan szereplő, aki nem volt összeköthető az RTL Klubbal vagy valamelyik hazai hírességgel.

Szerinted miért szerepeltek az ideiben "celebek" is?

2021. okt. 19. 08:03
 25/32 anonim ***** válasza:
Zsófi most akkor celeb vagy nem? Ha jól tudom, ő is szerepelt egy ilyen műsorban, na ja, az volt a mérce, ki meztelenkedik többet. Ehhez képest egy bálna jött vissza, egy rosszindulatú bálna. Nagyon látszott az egészen a megszerkesztés, az, hogy ki kerül bele, ehhez képest elég rossz választás volt a civileknél két feladó kiválasztása. Az egyik még érthető, de a másik... Gáspár Evelin pedig ugyanolyan gyökér, mint az apja, hazudik, kétszinű, még jó, hogy nem jutott tovább.
2021. okt. 19. 22:25
 26/32 anonim ***** válasza:

25:

Tök mindegy Evelinnek, tuti keresett annyi pénzt ígyis, mint amennyit a Survivor megnyerésével kapott volna.

2021. okt. 20. 14:04
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
Kétszinű és aljas a Gyaőzike lánya, ez nem újság. Ír egy levelet Daninak, aztán a végső szavazásnál persze ellene szavaz. Elérte, hogy senki ne barátkozzon vele.
2021. okt. 20. 22:21
 28/32 A kérdező kommentje:
27 Nem csak kétszínű, de primitív is, mint a seggem. Már bocsánat. Tanilhatott akárhol, látszik, hogy honnan jön..
2021. okt. 22. 17:41
 29/32 anonim ***** válasza:
Ez az Evelin tanított?! Na hiszen, szegény diákok. Kár, hogy nem beszél olyan nyakatekerten, mint az apja, bunkó. Igazad van, primitív is.
2021. okt. 22. 22:12
 30/32 anonim ***** válasza:
29: Tanult csak, nem tanított. Menőzik egy olyan iskolával, ahova bárkit felvesznek, ha van pénze, meg át is rugdossák szintén a pénz miatt.
2021. okt. 23. 10:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!