Elvileg már kiszivárgott egy pletyka, miszerint a civilek közül többen elmondták egy régi VV játékosnak, hogy Dani nyer, és Zsófival lesz a fináléban.
Egyre inkább effelé tart a játék. A törzsben már Zsófi a legerősebb, őt onnan nehéz lesz már kirakni, zsinórban a 3. védettségi játékot nyerte meg, és már csak 3 kiszavazás lesz, utána elődöntők és finálé.
Igaz hogy Peti és Bálint is a holtak szigetén van de ők memória- jellegű játékokban nem olyan jók, ha ilyen lesz a végén , akkor Dani visszakerülhet a holtak szigetéről, és nyerhet. Vannak persze akik nem szeretik, de Zsófinak viszont sok az irigye. Így ő nem nyerhet szavazáson, annak ellenêre, hogy ő érdemelné meg leginkább.
2021. okt. 2. 23:53
12/32 anonim válasza:
Ez a Baukó Évás pletyka, ahol valaki ugyanerről azt írta, hogy elmondta, Zsófi nyer. Ez már két ellentétes "szivárgás".
2021. okt. 3. 07:44
13/32 anonim válasza:
Én csak arról olvastam hogy Dani nyer🤮
2021. okt. 3. 17:29
14/32 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy az egyik pletyka igaz és ennek hatására gyártottak szándékosan műpletykákat, hogy le ne bukjanak.
2021. okt. 3. 20:12
15/32 anonim válasza:
Kérdező:
Dehogy kell nekik ilyenekhez folyamodni. Olyan szerződést íratnak alá, hogy senki nem mer beszélni ilyenekről. Láttam milyen szerződéseket íratnak alá az X-faktornál már a selejtezőnél is, akkor is, ha nem kerülsz be egyik TV adásba se. A bírság összege olyan szintű, hogy olcsóbban kijössz, ha átoperáltatod magadat ellenkező neműnek, új személyazonosságot veszel aztán új életet kezdesz egy távoli országban (dél-amerikai vagy ázsiai).
2021. okt. 6. 10:17
16/32 anonim válasza:
13. Dani a Holtak szigetén van, ott se szerepel jól. Mitől nyerné meg?
2021. okt. 6. 22:27
17/32 anonim válasza:
Egy ember visszakerül a még játékban maradtak közé. Ha mindenki kiesne onnan, nem lenne értelme a külön szigetnek. Bárki aki visszajut, újra teljes értékű játékos lesz, és eljuthat a fináléba.
2021. okt. 7. 06:55
18/32 anonim válasza:
16. Bálint már kiesett onnan, elég volt egy olyan játék amire rágörcsölt/ nem feküdt neki annyira. Simán nyerhet akár Dani is, hiszen a legvégéig csak utolsónak nem szabad lennie, majd 1x legyőzni mindenkit.
Annyira játékfüggő a dolog... Alexa pl most 2 jatékban is megverte Danit. De ez sem mérvadó.
2021. okt. 8. 02:16
19/32 anonim válasza:
Alex csontkollekció lett, az éhezés miatt nagyon lefogyott. Kabát is nagyon sovány. De Dani és Evelin jó kondicióban van. Bálint csak a gőgje miatt esett ki, én jobban tudom, én nyerni jöttem stb. Aztán az egyszerűen megoldható feladatot sem...
2021. okt. 8. 21:16
20/32 anonim válasza:
Spoiler, Dani nyerte, vissza tudott térni a Holtak szigetéről , és akkor egyenlően szavaztak a többiek, hogy ki nyerje meg Zsófi és Dani közül, így párbajozniuk kellett; asszem ilyen enyhén nedves fűcsomót kellett meggyújtaniuk, amitől elég a fölötte lévő kötél; mindkettejüknek nehezen ment a tűzgyújtás, aztán Daninak sikerült, Zsófinak egyáltalán nem gyulladt be, és ki is sebesedett közben a keze. A végén szerintem mindenki örült amúgy. Én ma néztem meg a záróepizódot; nem voltam ott; tehát én is csak egy néző vagyok. Na, és szal az volt a párbajban, hogy akinek gyorsabban elég a kötele ami a fűcsomója fölött van, amit meg kell gyújtani, az nyer; és akkor Dani nagynehezen be tudta gyújtani, Zsófié nem gyulladt be. De közben a többiek nagyon aranyosan mondták amúgy nekik, hogy "Forgassátok kicsit, hátha ott kevésbé nedves" szerintem kis ari volt mindenki. :) :) :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!