Zsófi nyeri az idei Survivort?
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy a készítők őt akarják győztesnek kihozni.. Valaki eltörte a kezét, ő lett a cserejátékos. Az első törzstanácson őt szavazták volna ki, de lett védettséget érő amulettje.. Másodjára sikerült kiszavazzák, de Gábor feladta, erre ő kerül a helyére.. Most biztos vagyok benne, hogy sokáig eljut. Talán meg is nyeri..
Nincs bajom vele, de aki nézi még, szerintetek nem túl egyértelmű, hogy a szerkesztők belenyúlnak a játékba és az ő javára keverik a dolgokat?
Amúgy Baukó Éva azt is ki írta múltkor, hogy ki nyeri meg.. csak én már nem láttam a posztot.. vajon igazat mondhatott vagy csak kamuzott?
Elvégre a Zsófi visszatéréséről nem hazudott
Hát nem tudom.
Én azt olvastam, hogy Éva Danit nevezte meg nyertesként, és azt , hogy neki azt mondták a többiek, hogy Zsófi sokáig bent lesz. És persze célzott rá, hogy most Gábor helyére ő jön.
Az hogy Zsófi most visszajött, nem volt titok, aki odafigyelt, tudta, hogy a piros csapat tagja lesz, az 1. részben lelőtte ezt a poént az rtl, mert a bevágások közt volt egy jelenet, mikor Zsófi egyértelműen a piros csapat topjában van, és nagyon erőlködik egy feladat közben, feltartva a kezét. Ami szerintem most lesz majd, az előzetes alapján, amikor valami fát tartanak maguk fölé.
Az, hogy most Zsófi visszajött, Gábor feladása miatt van.
Bevett szokás feladás esetén a legutóbbi kiesett játékost visszahívni. A Survivorben és más versenyes műsorokban is ez a rendszer. Ebben nincs semmi extra .
+ A survivorben van holtak szigete is, onnan is visszajöhetnek még kiesett játékosok majd.
Anno Zsófi párbajon nyert egy védettségi amulettet, mert lenyomta az összes eredeti sárga játékost. Ennyi. Ebben sincs semmi kirívó. Mindenkinek ott volt a lehetőség.
Zsófi egy erős, kemény, jó játékos, én szurkolok neki! Remélem sokáig bent lesz. Ha megnyeri az egészet, 100%-ig megérdemli.
Egyetértek. Zsófi érdemelné meg leginkább a győzelmet. Csak hát a Survivort legtöbbször nem az nyeri, aki igazán megérdemelné, hiszen az erősebb játékosokat az egyéni játék során eltüntetik a többiek az első adandó alkalomnál. Sejtem, hogy Zsófinál is ez lesz.
Ha a középmezőnyt nézzük, azzal az erővel nyerhet akár Sabira, Dani, Alex is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!