Zsófi nyeri az idei Survivort?
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy a készítők őt akarják győztesnek kihozni.. Valaki eltörte a kezét, ő lett a cserejátékos. Az első törzstanácson őt szavazták volna ki, de lett védettséget érő amulettje.. Másodjára sikerült kiszavazzák, de Gábor feladta, erre ő kerül a helyére.. Most biztos vagyok benne, hogy sokáig eljut. Talán meg is nyeri..
Nincs bajom vele, de aki nézi még, szerintetek nem túl egyértelmű, hogy a szerkesztők belenyúlnak a játékba és az ő javára keverik a dolgokat?
Igen. Panaszkodott hogy a celeb vagyok ments ki innen műsorért csak 3 millát kapott. Ő kapta a legkevesebb pénzt.
Most is virul a feje, hogy Anikóék esnek majd ki első körben a nyerő párosból. Szerintem baromi magányos, és így êli ki magát .
Napokkal ezelőtt olvastam hog ÉNB laliék nyerik meg, ennek személy szerint örülök, szerintem aranyosak:) legalább nem kell izgulnom hogy kiesnek😂 ettől függetlenül várom a műsort. Sejtettem hogy sokáig bent lesznek, mert jó 3 hetet hiányoztak a sorozatból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!