Mellőzi a kiírást a mese csatornákon?
Nekem sajnos nem sikerült megérteni a kérdést. Olyan, mintha valamiféle fordító alkalmazással írtad volna más nyelvről magyarra. 🙂
Mi az kiírás, amit mellőznek?
Ha jól értem az a kérdés, hogy a TV2 Kids esetében kiírják, hogy reklám illetve ajánló a Nickelodeon esetében pedig nem.
Ha ez a kérdés, ennek elsősorban az az oka, hogy az Egyesült Államokban vagy az Egyesült Királyságban nincsenek ilyen identek, hogy reklám meg ajánló a tévécsatornákon. Általában csak megjelenik a logó a képen, és utána rögtön következik a reklám. A Nickelodeon nyilván ezek mentén működik, nem gyártanak reklám és ajánló identet külön, csak Magyarországra. Régebben pl. a Viasat3 és a Viasat6 is így működött, amikor már nem Magyarországon bejegyzett csatorna volt. Aztán mondjuk azokon, de szerintem már akkor, amikor a Sony megvásárolta őket lett a reklám kezdetén bemondva, hogy reklám, de most abban sem vagyok biztos, hogy ki van írva. Talán a Viasat3-on és 6-on igen, de az AXN-en csak logó van és bemondja a channel voice, hogy reklám.
Ne haragudj, de te komolyan nem tudsz magyarul beszélni? Hogy lehet így fogalmazni? Teljesen érthetetlen, amit mondasz. Írásjelekről hallottál már?
Amúgy meg, bármikor megváltoztathatja egy csatorna, hogy hogyan jelzik a következő műsort. A hármas válaszoló tökéletesen elmagyarázta ráadásul, hogy mi lehet ennek az oka. Légyszi vagy fogalmazd meg érthetőbben, hogy mit szeretnél, vagy legyen elég, amit pl. a hármas válaszoló írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!