Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hol találhatok meseíró,...

Pszicho88 kérdése:

Hol találhatok meseíró, szavaló versenyre gyermekeket?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Jó pár éve hallottam egy kislányt a buszon, hogy az anyukájának mondott fel egy mesét és valamilyen országos versenyen is részt vettek. Érdekelnének a mesék, érdekes történetek. Hol tudnám ilyen versenyre jelentkezőkkel fölvenni a kapcsolatot? Köszönöm.

2021. júl. 12. 11:21
 1/6 anonim ***** válasza:
70%

Nem vagy te egy kicsit pedofil?

Mert ha mesékre vagy kíváncsi, akkor nem ennek kéne eszedbe jutnia.

2021. júl. 12. 11:35
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem vagyok pedofil, legalábbis nem jobban, mint bárki.

Csak egyszerűen érdekelnek a mesék és gyermekkorban még nyitva vannak azok az intuíciós képességek, amivel a felnőttekénél jobb meséket lehet írni.

2021. júl. 12. 11:38
 3/6 A kérdező kommentje:
Hogy a meseírás és a pedofília között ki milyen dolgokat képzel el, az már egyéni szociális kérdés.
2021. júl. 12. 11:39
 4/6 anonim ***** válasza:

Bocs nekem is a pedofilia jutott erről eszembe. Egyébként google és keresni kell a versenyeket, fesztiválokat.

De több tippet pedofilnak nem adok.

2021. júl. 12. 14:52
 5/6 anonim válasza:
55%
pedofil
2021. júl. 12. 16:53
 6/6 anonim ***** válasza:
55%
A kérdésedben gyereket keresesel, nem pedig gyerek mesét. Ezért hiszik/tudják, hogy pedofil vagy. Ha tényleg gyerek mesék érdekelnek akkor csak keres rá a google-n vagy menj könyvtárba és kérdez meg ott egy dolgozót.
2021. júl. 12. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!