Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ez melyik mese lehet?

Ez melyik mese lehet?

Figyelt kérdés
gyerekkoromban láttam egy mesét,nem emlékszem a címére, rémlik hogy egy kislány apja elutazik hosszú időre, A gyereket egy nőre bízza,aki az apja jelenlétében megmutatja a kislánynak a csillogó, talán rózsaszín szobáját és nagyon kedves, miután elmegy az apa, még aznap este egy új szobába vezeti, egy hosszú falépcsőn ahol rossz körülmények vannak.aztán a végén hazaér az apja és a nő épp készül elhagyni a helyet mikor oda lép hozzá a kislány és kéri hogy maradjon,

2021. aug. 6. 22:15
 1/1 anonim válasza:
Talán a kishercegnő valamelyik adaptációja(mese) Egy gazdag maharadzsa lánya egy bentlakásos iskolába megy, minden csupa pompa jól bánnak vele, azután amikor azt hiszik elhunyt az apja cselédként kezelik könyvben A padlásszoba kis hercegnője a címe. Bár én ezt csak filmben láttam.
2021. aug. 6. 23:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!