Kit szeretsz a Megasztár zsűriből, kit nem, és miért?
én Pressert szeretem, mert értelmes
EE-t szeretem, mert kedves
Fridit utálom, mert túl nagyra van magával és mindig azzal dicsekszik, hogy ő milyen bunkó tud lenni, és ez milyen király
Mestert Tamást utálom, mert sose értek vele egyet zeneileg (szerintem baj van a hallásával)
"A MG zsűri nekem tetszik.El vannak találva a karakterek..Mester Tomi,Eszenyi,Presser,Fridi..Mindenkinek megvan a maga feladata.
Az X-faktor zsűri viszont idióta hozzá nem értő majomkodó buknókból áll."
Ez az igazi muhaha. Az x-ben nem értenek hozzá? Na ne viccelj! Mind a 4 tag igazán le tett már annyit az asztalra, hogy ott lehessenek és döntsenek az énekesek felett. Azért mert neked nem szimpik, ne írj ekkor marhaságot, főleg ha nem ismered a munkásságukat.
De nézzük a megaszart. Fridi mennyit ért a zenéhez? Mi köze van a zenéhez? Konkrétan csak azért ül ott, hogy legyen köztük is egy bunkó. Amennyire jó az ő hallása a zenéhez, kb. bármely embernek van olyan hallása. Mester? Bármelyik zenészt beültethették volna a helyére. Ha eddig olvastad a kommenteket, akkor tudod már, hogy bot füle van. Fekete Dávis is jobb szerinte mint TAbáni. Majd nézzük meg pár év múlva ki mire viszi. Azt gondolom ez nem kérdéses. Egyedül Presser az, aki igazán szakértő ebben a témában, Eszenyi is inkább a színpadi produkciót nézi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!