Kit szeretsz a Megasztár zsűriből, kit nem, és miért?
én Pressert szeretem, mert értelmes
EE-t szeretem, mert kedves
Fridit utálom, mert túl nagyra van magával és mindig azzal dicsekszik, hogy ő milyen bunkó tud lenni, és ez milyen király
Mestert Tamást utálom, mert sose értek vele egyet zeneileg (szerintem baj van a hallásával)
"ez igaz, egy erősebb mezőnyben Tabáni is elbukott volna (főleg sírás nélkül...) de a megasztár 4.-ben azok közül akikre én emlékszem senki nem volt jobb nála, ami azért nonszensz mert szerencsétlent már a selejtezőből kidobták, vikcsi meg megnyerte :P ráadásul ő is énekelte a dont stop me now- és ha összehasonlíjuk a kettőt kicsit furi hogy az "év hangja" mennyire hamis.."
basszus mintha én mondtam volna :D lényeg az, hogy nekem ez miatt is egy kalap fos a megaszar.
"Képzeld el Tabánit a kapcsolatkoncerten? Szó szerint lebőgés lett volna xDDDDD"
Miért is?
elég szégyen, hogy a szerint keresik az év hangját, hogy ki állja meg a helyét a kapcsolatkoncerten. Tök mindegy TAbáni kalszisokkal jobb az év hangjánál számomra.
ja szerintem is, bár abból a megaszarságból királynak szurkoltam, mert a sok szar között ő volt a legjobb. Atya isten milyen szarul énekli ezt a számot, na azé van különbség:
most ezt hallgatom, mert tökéletes az egész. Mester szerintem se túl jó. Annyira sztárolta végig a királyt, hogy egyértelmü volt mi lesz a vége.
A MG zsűri nekem tetszik.El vannak találva a karakterek..Mester Tomi,Eszenyi,Presser,Fridi..Mindenkinek megvan a maga feladata.
Az X-faktor zsűri viszont idióta hozzá nem értő majomkodó buknókból áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!