Kit szeretsz a Megasztár zsűriből, kit nem, és miért?
én Pressert szeretem, mert értelmes
EE-t szeretem, mert kedves
Fridit utálom, mert túl nagyra van magával és mindig azzal dicsekszik, hogy ő milyen bunkó tud lenni, és ez milyen király
Mestert Tamást utálom, mert sose értek vele egyet zeneileg (szerintem baj van a hallásával)
Presser - hát ő az egyetlen aki ért is valamit a zenéhez:D egyébként nem nagyon bírom, mert túl komoly de hát ilyennek is kell lenni :D
Eszenyi Enikőnek bírom a humorérzékét :)
Fridit bírom amikor megmondja a frankót az idiótáknak, meg amikor énekel a versenyzőkel...de egyébként sok keresni valója nincs ott.
és hát Mester Tamás....2008-ban ő küldte haza Tabáni Istvánt, Király Viktort meg győztessé tette, úgyhogy ezzel végképp lejáratatta magát hozzá értő zenészként...amúgy egyébiránt sem birom. ellenszenves, nyálas alak:P
Szerintem ez egy nagyon jól összerakott zsűri:
Fridi - a kritikus
Presszer - a szakértő
Enikő - a színpadi rátermettséget figyeli.
Tamás - a fiatalságot képviseli, és mondja el véleményét!
Úgy jó ahogy van!!
itt van: http://www.youtube.com/watch?v=P4vUEb82WOM
hát való igaz h gyengébb mint a csillagszületikben, de a dal is béna meg kircsi vikinél azért így is maxisokkal jobb:P
"kircsi vikinél azért így is maxisokkal jobb:P"
egyet értek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!