Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Hogy mondjam el Anyának, hogy...

Hogy mondjam el Anyának, hogy a 13 Okom Volt sorozatot akarom nézni?

Figyelt kérdés

Lehet most azt hiszitek, hogy ez egy kamu kérdés, de nem az. Ezért jó lenne ha normális válaszok érkeznének.

Az első évadot már végignéztem, de akkor amikor ő nincs itthon. Ez nem egy átlagos sorozat, ezért lehet hogy nem is engedné hogy nézzem. Pedig amúgy elkezdtem a második évadot is, de a 2. rész felénél ért haza Anya.

2021. júl. 16. 19:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Miért ne engedné? +16-os korhatár van rajta, szerintem nincs benne olyan tartalom ami rombolhatná a személyiséged ha legalább 13 fölött vagy.
2021. júl. 16. 19:32
 2/4 A kérdező kommentje:
#1. Hát nem igazán szeret új dolgokat megismerni...
2021. júl. 16. 19:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem vagyok egy picsogós alkat- felnőtt férfi vagyok- sőt, elég engedékeny vagyok a húgaim srácaival 10-12 évesek, ami a filmnézést illeti( pld: Vasember, Thor, A Galaxis őrzői) de ez a sorozat... amikor megnéztem az 1. évadot, annyira felzaklatott lelkileg, hogy nem tudtam jó ideig napirendre térni, az ott látott döntés kapcsán. Baromi rossz üzenete van, nem is értem hogy lehetett ilyen megoldást "választani". A 2. évadot ennek kapcsán nem láttam, de nem is ajánlanám bizonyos kor alatt.

Persze beszélj anyáddal, és talán nézzétek együtt :)

2021. júl. 16. 23:12
 4/4 Godaime ***** válasza:
Anyádnak semmi köze ahhoz, hogy milyen sorozatot nézel, hacsak nem vagy 14 éves vagy fiatalabb.
2021. júl. 18. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!