Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Láttatok olyan amerikai...

Láttatok olyan amerikai filmet vagy sorozatot, amiben volt kiskert a háznál?

Figyelt kérdés

Nem a farmokra gondolok és nem arra hogy van pár virág meg a mexikói kertész nyírja a füvet, hanem mint nálunk, hogy egy sor paprika, paradicsom, hagyma, esetleg fóliasátor?

Én nem emlékszem ilyenre. Ott ez nem szokás? Vagy nem engedélyezik? Vagy miért ilyen ritka dolog arrafelé?

2020. nov. 8. 18:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem, én úgy tudom, hogy Amcsiban nem is lehet nagyon ilyesmit csinálni. Állítólag még valami törvény is van erről, olvastam egyszer. De aztán lehet szimplán csak nem szokás náluk. De valóban, sose láttam még filmen ilyet. A farm is max kukorica meg ilyesmi, kb. takarmánynövények termesztésére használatos szokott lenni a filmekben.
2020. nov. 10. 20:52
 2/2 A kérdező kommentje:
A plejádok videosorozatban én is hallottam olyat, hogy pl. Kaliforniában be is van tiltva. Pedig úgy tudom az az USA egyik legtermékenyebb mezőgazdasági vidéke.
2020. nov. 11. 03:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!