Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Hogyan lehet betartani a...

Gyula Antal kérdése:

Hogyan lehet betartani a titoktartást,olyan műsoroknál, amelyeknél a végeredmény korábban megvan, mint a műsor utólagos vetítése. (pl. exatlon, Konyhafőnök stb.?

Figyelt kérdés

2021. jún. 13. 12:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Pl az elmúlt 2 hónapban forgatott survivor esetén a késett versenyzők nem jöhettek haza, kint egy szállodában várták meg, hogy a végén mindenki haza jöjjön.

Így nem lehet tudni, hogy milyen sorrendben esnek ki az emberek.

2021. jún. 13. 13:47
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat! Javaslatom az, hogy így közvetítsék a sport eseményeket is! Én az élő közvetítésekre szavazok!
2021. jún. 13. 13:49
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
A Survivor esetén az utolsó X kieső a jury tagja (8-10 ember, a két tábor egyesítése utáni kiesők), ők a forgatás végéig maradnak mivel a finélában ők szavazzák meg a győztest, ezért is jönnek együtt haza. Sokszor velük egy külön minisorozatot is forgatnak (Ponderosa), egy külön tábori életről a kiesés után.
2021. jún. 13. 13:52
 14/15 anonim ***** válasza:
87%
Úgy, hogy titoktartási szerződés van. Azt ha megszeged, olyan pénzbüntetést vernek rád, hogy az unokád is fizetni fogja:)
2021. jún. 13. 17:23
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

"Ha én nyertem volna az exatlont, mit mondtam volna haza érkezéskor a feleségemnek? Drágám, nem tudom ki nyert, a bőröndömben nincs semmi, (mármint a díj), jó verseny volt, ne kérdezz, mert úgysem válaszolok! Annak örülök nagyon, hogy újra itthon vagyok! Továbbra is nagyon spórolunk!"

Én erről annyit tudok hogy nem utazhatsz haza amíg nem ért véget a tv ben leadott szereplésed. Egyszerű oka van, meglát a szomszéd vagy valaki a reptéren lefotóz stb kiszivárogna

2021. szept. 16. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!