A konyhafőnökben orsi miért beszél úgy mindig mintha taknyos lenne?
Figyelt kérdés
Olyan hangja van mintha tele lenne az orra takonny folyton2021. máj. 18. 20:37
2/8 anonim válasza:
És rosszindulatú. Remélem, hamar elküldik.
3/8 anonim válasza:
Remélem hamarosan kiesik, akárcsak Ivett és Zsanett, bár utóbbit úgy tolják a férje miatt, hogy még lehet meg is nyeri..
4/8 A kérdező kommentje:
Nagyon röhögtem tegnap mikor a zsanett nem tudta mi az oldalas 😂😂
2021. máj. 20. 09:12
5/8 anonim válasza:
Ma pedig nem tudta, hogyan kell kinyújtani a tésztát!
6/8 anonim válasza:
Szerintem Zsanit meg Orsit irreálisan túltolják, egyikük sem szimpatikus. Értetlenül állok azelőtt, hogy miért az egyértelműen jobb versenyzőket küldik haza (Bogi, Csaba). Talán nagyobb az értékük a TV felületén, érdekesebbek a képernyőn.
Azonban Orsi már tavaly is idegesített, most is sokszor csak a tavalyi verseny miatt juttatták tovább.
Én is megfigyeltem mintha még lenne fázva, elég undi.
7/8 anonim válasza:
Lehet allergiás :/ A nézők meg rá allergiásak.
8/8 anonim válasza:
Én azt gyanítom, hogy valami betegsége van orrpolip vagy ilyesmi. De tényleg kezdhetne vele valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!