Mi alapján szűrik a Konyhafőnök jelentkezőit? Megéri jelentkezni?
Figyelt kérdés
Van köztetek olyan, aki próbálta? Vagy esetleg ismerősötök, akiről tudtok? Miért (nem) válogatták be?
Most castingolnak és az érdekelne, hogy szerintetek a több ezer jelentkezőt a konyhatechnikáján kívül vajon mi alapján minősítik.
2021. jan. 16. 12:56
1/6 anonim válasza:
Konkrét infóim nincsenek, de egészen biztosan szerepet játszik az is, hogy kellőképpen fotogén-e, irányítható-e, tud-e kamera előtt beszélni/viselkedni, stb. stb.
2/6 anonim válasza:
Én ilyenekre sose jelentkeznék,nyilván van ebben is csavar mint a többi showban tudod. Szerep meg ilyenek. Ha te szeretnél oda menni,hogy a "mesterek" mit gondolnak arról amit csináltál,inkább elmennék máshoz max magán úton vagy nem tudom.. De biztosan nem oda mennék abba.
3/6 anonim válasza:
Abszulút megéri, ilyen Orsi kaliberű játékosokkal együtt lenni wow, ki nem hagynám.
4/6 A kérdező kommentje:
Igen, nem is nézem a mostani évadot... Egy bohóckodás az egész.
Mondjuk arra pont jó, hogy országos ismerettséget szerezz pár hét alatt, szóval még így is meggondolandó.
2021. máj. 31. 15:42
5/6 anonim válasza:
Igen, ez a leggyengebb széria szerintem is.
6/6 anonim válasza:
Elképzelhető, hogy az RTL egy másik műsorában jelentkeztek még évekkel ezelőtt, csak ide kerültek be.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!