Zének a Konyhafőnökben miért nincs mégsem csapata?
Figyelt kérdés
Úgy volt, hogy végre lesz sárga csapat.
Erre tegnap és tegnapelőtt minden addigi sárgakötényest elosztogatott. A galérián mindenki vagy piros, vagy kék.
Zének nincs egy versenyzője sem.
Vagy lesz? Vagy én nem értek valamit, ami történik? Vagy én értettem félre már az elejétől fogva? Vagy mi van?
A válaszokat köszönöm!
2021. máj. 7. 14:58
1/2 anonim válasza:
Ennyi volt a csapata. A válogatón, aki nem kellett egyik séfnek sem, azok közül pár embernek adott sárga kötvényt.
Ezek az emberek ugyanúgy továbbjutottak, mint a többiek. Szóval semmi értelme nincs, és már csak 2 csapat lesz, mint eddig.
2/2 anonim válasza:
Azért mert Zé nem szakács. Nem tudna segíteni úgy a versenyzőinek, mint a két séf.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!