Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Milyen papír van a hírolvasóknál?

Milyen papír van a hírolvasóknál?

Figyelt kérdés

Mindig valami papírokkal babrálnak hírmondás közben, de még sosem láttam hogy beleolvastak volna.

A szöveget elvileg a súgógépről olvassák, ezért nem mozog annyira a szemük mint mondjuk most neked olvasás közben.

2021. ápr. 20. 12:14
 1/5 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem semmi sincs rajta, csak hivatalosabbnak, komolyabbnak tűnik tőle. Mint a filmekben a tudóst játszó színészeken a kamuszemüveg.
2021. ápr. 20. 12:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy hallottam bár nem biztos hogy ez így van, de nekik a papíron le vannak írva hogy a műsor alatt mikor melyik hír következik, és ezt akkor szokták elolvasni amikor épp egy riport megy tehát mi azt nem látjuk. Amikor vége a riportnak és a stúdiót kapcsolják ők már tudják hogy melyik hír következik és erre felkészülnek mert adás előtt jóval elolvassák a szöveget, tudják miről kell beszélni. A súgógép is azért van hogy véletlenül se mondjanak hülyeséget. Ami papírok meg ott vannak csak némi segítség az előretekintésben hogy tudják mikor mi jön nehogy az legyen hogy merev szemmel figyelik a súgógépet és csak olvasnak de kb fingjuk nincs miről, magyarul ne zavarodjanak bele.
2021. ápr. 20. 12:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A papíron az a szöveg van amit a súgógépről olvasnak.Ha elromlik a súgógép akkor a papírról olvassák fel a hírt.
2021. ápr. 20. 20:49
 4/5 A kérdező kommentje:

Az első válasz a jó.

Valószínűleg fejből tudják a híreket. Ha csak a súgógépet olvassa, akkor is mozogna minimálisan a szem, az övék teljesen merev.

2021. ápr. 20. 23:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Pont, hogy a 2-es, 3-as válaszok a jók
2021. máj. 7. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!