Sorozatokat vagy a könyveket (akár e-könyv, akár papír könyv) részesítitek előnyben?
Csatolok szavazást, de szeretném, ha indokot is írnátok. :) Arra is kíváncsi lennék, hogy akármelyik mellett is teszitek le a voksot, hány rész sorozatot néztek meg vagy hány fejezetet olvastok el egy nap kb?
Előre is köszönöm! :)
Én egy szabad napon pl a hétvégén, vagy amikor teljesen szabad vagyok, én a kedvenc sorozatomból 15 epizódot, siman lepörgettem egy nap. Az kb. Úgy 10-11 óra. Csak, hogy most várunk a folytatásra, mert utolértem és most csak 1-1 részeket tudok nézni, mert 1esével adják ki. Itt a kedvenc sorozatom, ahonnan tudod nézni.:
Attól függ. Ha van egy sorozat ami megtetszik, azt megnézem, de inkább olvasni szoktam.
Ha egy könyvből készül film/sorozat is, akkor megnézem és el is olvasom. Ha a sorozatról hallottam először, és utólag tudom meg, hogy van belőle könyv, akkor ha a sorozat megtetszett, megveszem a könyvet is, és ugyanígy fordítva, ha megtudom, hogy a könyvből készült sorozat, akkor megnézem.
Az, hogy mennyit olvasok/nézek sorozatot egy nap, változó. Most online oktatás alatt több időm van rá. Sorozatot nézni általában este szoktam, amikor már fáradt vagyok mindenhez, de aludni még nem tudok, ilyenkor 2-3 részt megnézek. De egyébként ha beleszerelmesedek a sorozatba, akkor egész álló nap képes vagyok nézni.
Ugyanígy a könyvvel is. Van, amikor csak napi 1-2 órát olvasok, van, amikor semennyit, ha pedig nagy szerelmem lesz a könyv, akkor egész nap el sem lehet robbantani mellőle :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!