Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ajánlanátok LMBT témájú...

Ajánlanátok LMBT témájú wattpad sztorikat?

Figyelt kérdés

Elsősorban igényesekre gondolok, ahol nincsenek logikai bukfencek, és okés a helyesírás is, lehetőleg ne fantasy legyen, hanem a való világban játszódó, azon belül viszont történhet a múltban-jelenben, lehet saját, vagy olyan is, amit olvastatok.

A témán belül fiú fiúval típusúra gondoltam, lehet benne szex részletesen leírva, fókuszálhat az érzelmekre is, ilyesmik. Novellák és rendes, hosszabb sztorik is jöhetnek, mostanában kicsit kifogytam belőlük.

A válaszokat előre is köszönöm! :)

2020. nov. 7. 12:53
 1/6 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy azt montad, hogy fantasyt lehetőleg ne, de én most mégis azt ajánlanék. 😅

MickeySophieChristie - Ellenséges oldalakon

Még kevés olvasója van, de nekem eddig tetszik. Helyesírás rendben van, kb. 1000-1300 szavas fejezetek. Bevallom az írója az egyik barátnőm, de ettől még nem érzem magam elfogultnak. Igényes történet és logikai bukfenceket sem találtam benne. Szerintem nézz bele, nagyon ajánlom

2020. nov. 7. 13:47
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm, belenézek!

Még azt hozzátenném, hogy esetleg angol sztori is lehet

2020. nov. 7. 14:12
 3/6 anonim ***** válasza:
2020. nov. 7. 14:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Sajátom: Androsama - Ayumu
2020. nov. 7. 14:52
 5/6 anonim ***** válasza:

Korbácsra nevelve

[link]

Kedvenc könyvem. Nagyon igényes és sehol egy logikai hiba. Egy rabszolga történetét írja le, tele érzelmi hullamvasúttal. Elképesztően ajánlom elolvasni.

2020. dec. 13. 20:35
 6/6 anonim válasza:

Fehér Nyakkendő

Azért azt még hozzáfűzném, hogy nem a kisebb korosztálynak van

2020. dec. 24. 01:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!