Angol nyelvű, meleg szerelem témájú wattpad sztorik?
Tudnátok ajánlani wattpaden fiúxfiú témájú, angol nyelvű, igényes sztorikat? (igényes alatt nem arra gondolok, hogy szótárral a kezemben kell olvasnom, inkább arra, hogy a sztori nincs tele logikai bukfencekkel, a karakterek életszerűek, ilyesmik)
Mostanában valamiért jobban szeretek angolul olvasgatni, de sajnos kifogytam az ilyen könyvekből. Még annyi lenne a kérésem, hogy ne fantasy, scifi legyen, hanem inkább a való világban játszódjon (mondjuk azon belül lehet múltban játszódó is, csak na, remélem érthető voltam :D)
Ha valaki tud ilyesmit, annak előre is köszönöm :)
Ha FanFiction is jó, akkor van jó pár igényes Fack (Finn Wolfhard x Jack Dylan Grazer) sztori wattpad-en! De akár Darry-s könyveket is találhatsz.
Viszont, ha FF-ek nem jók, akkor csak írd be hogy gay love story, és sok igényes, és normális munkát találni fogsz!
Remélem ezzel tudtam segíteni!^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!