Én nagyon megkedveltem Fruzsit az utóbbi időben.
Valószínűleg ő az egyik legőszintébb ember a villában.
Néhány napja lezajlott egy beszélgetés az asztalnál, amikor Renátó még nem nevezte meg a párbajellenfelét, akkor mindenki elmondta a véleményét.
Bálint többszörösen is kiborított, mert igazságtalanul viselkedett Vivivel szemben, majd Fruzsi mondanivalójába is beleszólt, annak ellenére, hogy senki nem kérdezte.
Igen, Fruzsi sajnos nagyot hibázott, amikor közelebb engedte magához Renátót, akiről tudta, hogy gyakran elég kiborítóan viselkedik.
Azt a hangnemet, amit a fiú megengedett magának, nem lehet elviselni.
A műsor vége után semmiképpen nem kellene beszélnie a csávóval.
Egyébként én még mindig bírom a csajszikát, viszont a barátja miatt többen is szidják, úgyhogy kapja össze magát, ha nem szeretne kiesni!
Nekem nem szimpatikus Fruzsi. Szegény lány annyira ostoba, meg olyan furcsán beszél, hogy csak az alsó ajka mozog 😀
Annyira rosszul játsza ezt a játékot, elfelejtette hogy miért ment be? Rossz volt nézni ahogy az angol órán is minden kérdésre csak Renátó nevét hajtogatta 😀
Én nagyot csalódtam benne, amikor közel engedte magához Renátót.
A műsor elején igazán kedveltem őket Mercivel, viszont aztán összevesztek, ezért megint megosztó karakternek találtam.
Amióta a barátja kiesett, azóta egyre inkább kezdem újra megszeretni, hiszen látom, neki még nem szabad kiesnie, mert mások nem mutattak meg annyit magukból, mint ő. ;)
Aminek nagyon örülök, az a Mercivel való barátsága, ami úgy tűnik, nem szűnt meg. ;)
Abban egyetértek veled, hogy nem a legőszintébb a barátságuk, viszont Amanda és Gina is ugyanúgy benne voltak abban a vitában. A két lányról tudnék néhány "kedves" szót említeni. xd
Egyébként a közös beszélgetéseket nem kizárólag Fruzsi miatt szüneteltették, mert Merci is megbántotta a csajt, tehát egyikőjük sem ártatlan, ami persze nem is baj. xd
Igazad van, mindketten "megérik a pénzüket". xdxd
Én Ginát és Amandát nem kedveltem a benti viselkedésük miatt, sőt mondhatni szidtam, gyaláztam őket, amikor csak tudtam. xxdxdxd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!