Nagyon megfog lepődni ha kijön.
És nagyon fogja szégyelni magát, hogy összeállt egy ilyen kan cigóval...
Én a beköltözése óta nagyon kedvelem Őt.
Azt gondolom, mindig őszintén elmondja a véleményét, ha valakit megbánt, tud bocsánatot kérni.
Egyedül azt sajnálom, hogy összeveszett Mercivel, mert a megnyilvánulásaik alapján a kettőjük közötti kapcsolat igaz barátságnak tűnt.
Egyetértek a megnyilvánulásaival, viszont Renátó nem hozzá való férfi, hiszen erőszakos és nem kicsit féltékeny típus.
Szerintem buta es gonosz.
Ok, lehet hogy oszinte, de ez ebben az esetben nem relevans.
Nehezen viseli a kritikat, nem irigylem azert amivel szembesulni fog a kiesese utan jovo heten 😀
rosszindulatú, okosnak hiszi magát, de buta is, arrogáns is és képtelen viselni a kritikát. borzasztó irritáló hogy mindenbe beleszól, hogy szándékosan provokál másokat és hogy ilyen manipulatív személyiség.
az elején verte magát arra, hogy ő igényes, nőies, hát nekem ő minden, csak nem nőies.
egyedül azt remélem, hogy Renátó megy hamarabb, kíváncsi leszek, hogy bírja majd egyedül a leányzó és ki fog kortárs beszédet mondani neki.
Nekem az tetszik benne, hogy őszinte csaj és felvállalja a véleményét (kivéve egy esetet).
Ő egy olyan személyiség, aki nem egy helyben ül,hanem mindig csinál valami érdekeset.
Egyes emberek nem kedvelik Őt, viszont a többi villalakó között sem mindenki hibátlan, sőt gyakran minősíthetetlenül viselkednek.
A Renátóval való kapcsolata nem vet rá jó fényt (enyhén fogalmaztam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!