22 év után vefejezik a barátok köztöt. Mi a véleményed róla?
Ugyanez ki van írva többször is. Minek még egyszer mondd már meg.
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__tarsasagi-elet__1082..
Számomra meglepő, hogy milyen utálkozás van a Barátok közt iránt. Én például sosem néztem, mert nem érdekelt, de miért kéne örülnöm (vagy bárki másnak) annak, hogy vége van?
Attól nekem nem lesz jobb. Ha nen tetszik valakinek, akkor ne nézze, de örülni neki meg utalkozni mi értelme...
Pont azért lesz vége, mert visszaesett annyira a nézettség, hogy már nem éri meg csinálni. Leírni, hogy szar volt, rég abba kellett volna hagyni, nem sok értelme van.
Nekem amúgy sok véleményem nincs, mert ugye nem néztem, de meglepődtem, mert a csatornánál dolgozóknak biztos nehéz volt ezt a döntést meghozni.
Basszus még 8 évesen kezdtem nézni, most vagyok 30. De már vagy 15 éve nem nézem :D
Tőlem mehetne, úgyse nézném. Csak írjanak már neki valami jó kis krimis sztorit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!