Honnan veszik páran, hogy vv Merci roma?
Figyelt kérdés
2020. dec. 29. 10:45
2/14 anonim válasza:
Van benne roma vér, az biztos. Az édesanyja Kolompár vezetéknevű, és elég romásan néz ki.
3/14 anonim válasza:
Mikor kapták karácsonyra az üzenetet a családtól, akkor lehetett látni a pereputtyot 😀
4/14 anonim válasza:
Kolompár Erika a facebookon az édesanyja, fekete a profilképe, de egy rakás fotója van Merciről is például, még van jópár gyereke, ahogy elnéztem. Szerintem az a nő roma, többször újraházasodhatott kb.
5/14 anonim válasza:
Meg azert a Mercedesz nev is elegge beszedes... kb mint a Dzsenifer
6/14 anonim válasza:
Szerintem is van egy vonóval benne, elég hallgatni csak a beszédstílusát, meg a hidrogénszőke haját a sötét szemöldökével. Általában a romák festetik be ennyire szőkére a hajukat, hogy ezzel is leplezzék, hogy azok.
Amúgy dubajos Mercédesz is az volt, rajta látszott nagyon, illetve Renátón is.
7/14 anonim válasza:
Ja és amúgy Dani is félig roma :)
8/14 A kérdező kommentje:
Lol igazatok van:D honnan tudtatok meg ki az anyja? :O
2020. dec. 29. 19:11
9/14 anonim válasza:
Írogatott az egyik Való Világos facebook csoportba, amibe benne vagyok... Azt hittem kamu és az anyjának adja csak ki magát, hogy leégesse, mert profilképe az csak fekete, nincs semmi. Aztán elnéztem a fotóit és tényleg van egy rakás képe Mercivel xD
10/14 A kérdező kommentje:
Melyikbe? Es miket irogatott?
2020. dec. 29. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!