A "tollazás" régi foglalkozás a cigányok körében! És nagyon jövedelmező!
Voltam én már ilyennel foglalkozó cigány házában. Bizony eltátottam a számat!
A kérdező vagyok. FIGYELEM: Utólag kiderítettem, hogy a cigányok tényleg üzletelnek vele, és 4x-es(!) áron akarták volna tovább adni. Szóval 4-szer kevesebbet fizettek volna nekem mint amennyit itt a környékünkön valóban ér!!!
Nálunk itt ugyanúgy felvásárol egy Magyar úriember, tőle tudom. Beszéltem utána erről nekik. Nagyon csavargatták az orrukat.
Pofátlanok.
Félre értettél: Nekem az a pofátlanság, hogy többszörös egész szám szorzóval adják tovább amit a szerencsétlen "őstermelőtől" megvesznek. Legyen cigány, vagy nagyvállalat. Az neked sem jó ha 2x,3x,4x,5x,10x,15x -szeres árral adják el mint amit amennyiért felvásárolják tőled,tőlem. Hány cigányt láttál te kapálni?
Mostanában a DDR RAM áraknál ezt már kartellezésnek hívják. Ott össze is beszéltek (akár a cigányok), hogy egy közös fix áron tartva, jól megszívatjuk a magyar kétkezi dolgozó, és szellemi tudásból termelő embereket. Ezt nevezem én pofátlanságnak, nem a gyártási ár 20%-50% akár 70% felárát.
Elnézést nem akartam senkit megbántani, de kicsit gondolkozzunk már el ezeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!