Miért van az, hogy a VV10-ben VV Frunak olyan szép baba arca van, gyönyörű, de a viselkedése undorító?
Ahogy kavarja a sz**t, meg kibeszél másokat, én sem nézném jó szemmel, ha együtt kellene vele élnem. Meg olyan apróságokon akad ki, hogy a Merci (barátnők voltak kezdetben) ki merte mondani a véleményét a táblánál. Most ha barátnőm van, akármennyire is barátnőm, ha őt gondolom gyengébb játékosnak, miért ne mondanám ki? Kamuzzak, mert "barát"?
Jó most lehet hogy valaki azt mondja, hogy "nem minden a külső", ami igaz is, de hogy lehet az, hogy valakinek ilyen szép az arca, de a személyisége meg... fent leírtam... ?
Aki esetleg nem tudja, kiről van szó:
Hát ja, de az is lehet hogy ő lesz a következő kiválasztott. :)
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat! :)
Mitol lenne gyonyoru?
Muszempilla, tetovalt paplanszaj, undorito fogsor... plusz ehhez visszataszito szemelyiseg. Kellene a fenenek.
Mindenesetre a szépség relatív. Én elsőlátásra szépnek találtam a baba arca miatt. Tényleg nagyon szimpatikus volt. Már máskép látom, mert megmutatta egy olyan arcát, olyan viselkedés formát, amelytől a való életben én menekülök. :) Remélem mielőbb ki megy párbajozni, nem hinném, hogy olyan erős játékos lenne.
A Merci. Ő erős, sokan szeretik és cuki is. És Fru szemében láttam kis írrígységet, hogy Merci ilyen nagy százalékkal ment vissza. Csak vissza kell nézni azt a jelenetet, mikor Merci tért vissza és meg mondták a százalékot is.
Igen, én is észrevettem hogy irigy Mercire. És szerintem igazából bejön neki Moh, és sérti a hiúságát, hogy ő Mercivel van. Ezért utálja mindkettőt.
#15. Külsőre átlag feletti? Szerintem meg egyáltalán nem. Mit látsz benne szépnek? Tényleg érdekel, írd le kérlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!