Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért van az, hogy a VV10-ben...

Miért van az, hogy a VV10-ben VV Frunak olyan szép baba arca van, gyönyörű, de a viselkedése undorító?

Figyelt kérdés

Ahogy kavarja a sz**t, meg kibeszél másokat, én sem nézném jó szemmel, ha együtt kellene vele élnem. Meg olyan apróságokon akad ki, hogy a Merci (barátnők voltak kezdetben) ki merte mondani a véleményét a táblánál. Most ha barátnőm van, akármennyire is barátnőm, ha őt gondolom gyengébb játékosnak, miért ne mondanám ki? Kamuzzak, mert "barát"?

Jó most lehet hogy valaki azt mondja, hogy "nem minden a külső", ami igaz is, de hogy lehet az, hogy valakinek ilyen szép az arca, de a személyisége meg... fent leírtam... ?

Aki esetleg nem tudja, kiről van szó:

[link]

2020. dec. 26. 23:52
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Hát ja, de az is lehet hogy ő lesz a következő kiválasztott. :)

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat! :)

2020. dec. 27. 17:26
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
A régi öregek megmondták, mennél jobban babaarcú, annál nagyobb k*! És ez igaz.
2020. dec. 28. 00:47
 13/19 megmondoba43 válasza:
74%
Ki fordúlt egy ócska ízlésed van a kutyámat nem boronálnám vele össze, mi szépet látsz te azon fujjj
2020. dec. 28. 08:50
 14/19 anonim ***** válasza:
94%

Mitol lenne gyonyoru?

Muszempilla, tetovalt paplanszaj, undorito fogsor... plusz ehhez visszataszito szemelyiseg. Kellene a fenenek.

2020. dec. 28. 13:50
 15/19 anonim ***** válasza:
10%
Húha, de irigyek itt egyesek. Ez a lány igen is szép. Csak külsőre átlag feletti, az biztos. Az már más kérdés, hogy hogy viselkedik. De itt biztos mindenki topmodell...
2020. dec. 28. 13:56
 16/19 A kérdező kommentje:

Mindenesetre a szépség relatív. Én elsőlátásra szépnek találtam a baba arca miatt. Tényleg nagyon szimpatikus volt. Már máskép látom, mert megmutatta egy olyan arcát, olyan viselkedés formát, amelytől a való életben én menekülök. :) Remélem mielőbb ki megy párbajozni, nem hinném, hogy olyan erős játékos lenne.

A Merci. Ő erős, sokan szeretik és cuki is. És Fru szemében láttam kis írrígységet, hogy Merci ilyen nagy százalékkal ment vissza. Csak vissza kell nézni azt a jelenetet, mikor Merci tért vissza és meg mondták a százalékot is.

2020. dec. 28. 15:06
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Igen, én is észrevettem hogy irigy Mercire. És szerintem igazából bejön neki Moh, és sérti a hiúságát, hogy ő Mercivel van. Ezért utálja mindkettőt.

#15. Külsőre átlag feletti? Szerintem meg egyáltalán nem. Mit látsz benne szépnek? Tényleg érdekel, írd le kérlek.

2020. dec. 28. 18:26
 18/19 anonim ***** válasza:
18%
Ránézésre cuki alacsonyka, olyan ölelgetni való, szép kék szemek. Jó alakja is van, nem is vékonyság, de nem is kövér. Mindig igényes megjelenése van. Mi nem szép benne? A fogairól már ő is beszélt, hogy mielőtt bement volna kellett volna fogszabit rakasson.
2020. dec. 28. 18:52
 19/19 anonim ***** válasza:
71%
Értem. Hát, ízlések és pofonok különbözőek, de ez nem baj, jó így. Azt hiszem, hogy műkörmös, tehát valamilyen szinten adnia is kell magára, ha már a szépségiparban dolgozik. Nekem külsőre semmi különös, átlagos. Igen, a foga kicsit gáz, meg nekem nem tetszenek az ilyen nagyon okoskodó, harsány emberek, de ez már személyiségbeli kérdés. Sok embernek valójában ezért van baja Fruval szerintem, mert kiül az arcára ez a rosszindulat, ez pedig mindenkit csúnyává tesz.
2020. dec. 28. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!