Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért van az, hogy a VV10-ben...

Miért van az, hogy a VV10-ben VV Frunak olyan szép baba arca van, gyönyörű, de a viselkedése undorító?

Figyelt kérdés

Ahogy kavarja a sz**t, meg kibeszél másokat, én sem nézném jó szemmel, ha együtt kellene vele élnem. Meg olyan apróságokon akad ki, hogy a Merci (barátnők voltak kezdetben) ki merte mondani a véleményét a táblánál. Most ha barátnőm van, akármennyire is barátnőm, ha őt gondolom gyengébb játékosnak, miért ne mondanám ki? Kamuzzak, mert "barát"?

Jó most lehet hogy valaki azt mondja, hogy "nem minden a külső", ami igaz is, de hogy lehet az, hogy valakinek ilyen szép az arca, de a személyisége meg... fent leírtam... ?

Aki esetleg nem tudja, kiről van szó:

[link]

2020. dec. 26. 23:52
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
22%
Ki nrm sz4rja le azt a trehány műsort? Attol meg, hogy valaki szép, még lehet ilyen a viselkedése. Ez újdonság neked?
2020. dec. 27. 00:14
 2/19 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem kivül-belülröl egy ocsmány nö.
2020. dec. 27. 01:44
 3/19 Noren1989 ***** válasza:
96%
Szinte szégyenlem, hogy ugyan abból a vàrosból szàrmazunk...
2020. dec. 27. 05:44
 4/19 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem nem hogy gyönyörű, hanem kifejezetten gonosz, csúnya arca van.
2020. dec. 27. 06:23
 5/19 anonim ***** válasza:
19%
Jó isten gyere le. Ez egy szerep, ami meg van írva nekik és el kell játszaniuk, aztán jól megfizetik őket, ha hozzák a nézettséget, szóval nekik megéri. (Abból a szempontból, hogy lejáratják magukat az ország előtt, nem tudom megéri-e, de pénz szempontjából igen.) Mindig kell negatív szereplő is, különben a bánatos lóf*sz se nézné ezt a műsort.
2020. dec. 27. 10:02
 6/19 anonim ***** válasza:
11%
Nagyon közeli ismerősöm volt már VV játékos, szóval aki támad és lepontoz, azért gondolkozzon el. Mesélt rengeteg mindent. Tele vannak ilyen "titkos feladatokkal", ami arról is szólhat hogy kivel hogy kell összeveszniük, hogy kell viselkedniük. Ha nem csinálják, amit elvárnak tőlük, a szerződés szerint akár milliós összegekkel is büntethetik őket. SZEREP!!! MEGJÁTSZOTT! Mit akarsz még hallani?
2020. dec. 27. 10:04
 7/19 anonim ***** válasza:
80%
Nem minden arany ami fénylik. Nekem is volt olyan osztálytársam aki bejött a gimnázium összes fiújának, de a viselkedése miatt nem kellett senkinek. De tény, hogy ők nem teljesen a hétköznapi arcukat mutatják. Bent nem is tudnak másról beszélni csak egymásról, meg amik szerepelnek a Belevalóba. A bezártság ezt hozza ki belőlük meg ugye be is kell illeszkedni. Ha nem lenne alpári mint a többiek akkor úgy járna mint Gábor..kinéznék. Meg ezzel Ginának akar szerintem imponálni, hogy ő is képes balhézni.Attól függ a viselkedésük, hogy kivel akarnak jóban lenni..meg persze ami megvan írva. Ha nem lenne balhé és mindenki szeretné egymást meg szent lenne akkor unalmas lenne a műsor.
2020. dec. 27. 12:24
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem szimpi, attól független hogy szerep v nem. Remélem Gina meghúzza a váratlant és kiviszi.
2020. dec. 27. 16:03
 9/19 A kérdező kommentje:
#8, nem bírja kivinni Gina, mert Fru védettséget élvez.
2020. dec. 27. 16:20
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Ja bocs azt hittem az csak a kiválasztásra szól, nem baj hátha addig valahogy elveszti:)
2020. dec. 27. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!