Miért üvölteznek gyönyörű nők és fiatal férfiak egyfolytában az R. L Klubon?
Párkapcsolatokról, családról szóló filmszerűséget lehet látni, amiben végig üvöltést hallani. Este többször a csatornára kapcsoltam, mindig üvöltenek rajta, kb mint a Győzike show újabb kiadásban?
Miért nem békés, gyermeknevelő családokat lehet látni?
Én ismerősi körömben sehol nem hallottam még ilyet, pedig rengeteg embert ismerek, ahol egyfolytában így üvöltöznének. Miért kell a felnőtt társadalomnak ezt látni? Egyfolytában azt olvasni a bulvárlapokban, hogy ki hogyan verte meg a párját?
Most épp szól a Híradó, "tíz év alatt 260 ezerrel csökkent a népesség". Pont mondják.
Miközben egy másik fórumon írják fiatalok, hogy nem akarnak feleséget, gyerekeket. Ha egyfolytában ezt látják, ami az R.L Klubon megy, nem is csodálom.
Szóval miért láttatja a kereskedelmi média elrettentő színben a családot, a párkapcsolatokat? Ez kinek éri meg? És miért nem tesz az állam semmit ellene, ha nem érdeke az államnak, hogy elfogyjunk?
Mert cirkusz kell a népnek.
Mert a szájtáti igénytelen ,műveletlen csőcseléknek ez pont a megfelelő "műsor" és ezért nézettsége van. Minél nagyobb a nézettség annál nagyobb a reklámfelületek ára és ezáltal a retek klub bevétele.
Mert a felelősségtudatnak a jó ízlésnek híján van a retek klub vezetősége és meg se fordul a fejükben, hogy rossz mintákat közvetítenek ,a hülyeségre rendkívül fogékonyak felé az efféle szennyekkel ,no meg az ötleteket adó egyéb bűnözési mintákat , beteges értékrendet közvetítő a két renklámblokk közötti számukra hiábavaló időt kitöltő, minősíthetetlen "műsoraikkal".Egy köpedelem az egész.
A baj ott van, hogy a médiahatóság eltűri ezt.
Ez is egyik az oka a mostani népség beteges értékrendjének a nevelés hiánya mellett.
Úgy élnek ,hogy nagyon furcsa elvárásaik vannak de a kötelezettségeikről nem akarnak tudomást venni.Eltúlzott sznobságukban talmi státuszszimbólumokra hajtanak és az élet örömei a (családi, baráti ,munkatársi,jószomszédi)kapcsolatok értékei mellett elsiklanak.
Nagy boldogságokat remélnek tárgyaktól ,anyagi dolgoktól és közben elhanyagolják, elutáltatják magukat az embertársaiktól .
Ahelyett ,hogy jól ellennének ,elbabrálnának azzal amit szeretnek csinálni és kedélyes nyugalommal ,némi iróniával szemlélnék önmagukat és elnéző tisztelettel az embertársaikat a szimpatikus szerénység és a felebaráti szeretet örök ideálja mentén.
A magyarok meg ilyen primitívek. Nagyon szomorú, de ezt kell mondjam. Nincs bennük semmi tartás, semmiféle belső motiváció, hogy valami tartósat és szilárdat hozzanak létre életükben (pl. egy egészséges, boldog, harmonikus család, sok gyerekkel), csak a botrány, a pletyka, a csillogás, az arrogancia, a szappanoperaszerű, egymással vonyítozós és kicseszős élet. Ezek a magyarok.
Érdekes módon, ha én odakapcsolnék egy ilyen műsorra, akkor fél perc alatt - amint megértem, hogy mi ez - felfordulna tőle a gyomrom és egyből ellapoznék máshova. De ha nyomatják orrba-szájba, akkor tuti sokan nézik.
"Ahelyett ,hogy jól ellennének ,elbabrálnának azzal amit szeretnek csinálni és kedélyes nyugalommal ,némi iróniával szemlélnék önmagukat és elnéző tisztelettel az embertársaikat a szimpatikus szerénység és a felebaráti szeretet örök ideálja mentén."
Ez hatalmos volt, le is mentem. :D
Köszönöm szépen 21.55.
Oda jutunk lassan ,hogy a sok különlegesen speciális között ha valaki csak átlagosan normális akar lenni hülye különcnek nézik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!