Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Leggyengébb Való világ valaha?

Megmondoba43 kérdése:

Leggyengébb Való világ valaha?

Figyelt kérdés
Most nem érdekelnek azok akik nem néznek ilyeneket stb... Akik néztek mondjuk a 4-5-6-7-8-9 től mi a mostani Vv-ről a véleményük? Szerintem nincs bent se egy érdekes karakter se olyan akinek szurkolni lehetne. Csak ismerősi alapon ment a beválogatás vagy elszúrták a castingot? A nézetsége is messze ennek a leggyenébb, komolyan meglepődnék ha ezek után lenne egy vv11....

2020. dec. 22. 08:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy a ValóVilággal az a gond, hogy a régi évadokkal ellentétben mostmár nem is igazán az egyéniségeket keresik, hanem egyszerűen beküldik a legalját, akiket ha összezárnak, garantált lesz a sok vita. Cirkusz kell a népnek és annyi. Sok-sok balhé, szex, ocsmánykodás, negatív reklámmal fogják meg a legjobban az embereket, megtanulták hogy ezzel lehet növelni a számokat, az érdekeltséget.
2020. dec. 22. 12:50
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Annak idején valóban nagyon jól eltalálták a négyesfogatot: Alekosz, Éva, Olivér, Szandika. Ők valóban pótólhatatlanok, mióta a VV4-nek vége lenyomtak már 5 évadot + az ideit, eddig sem sikerült legalább annyire jó, vagy jobb karaktereket összeválogatni az RTL-nek. Sajnos most már több hangsúlyt fektetnek arra, hogy beválogatnak 18-20 éveseket akik egész nap csak kefélnek a kamerák előtt mint a nyulak, ezzel próbálnak érvényesülni és szórakoztatni az embereket. A fent említett 4 ember közül egyik sem szexelt, vagy mutogatta volna a nemiszervét a kamerába, ehhez képest mégis szórakoztatóak voltak. Ugyanis az egyéniség nem ott kezdődik, ha 0-24-ben a fszodat mutogatod a kameráknak, vagy helikopterezel vele, olyat mindenki tud... :)
2020. dec. 22. 13:14
 13/18 anonim ***** válasza:
36%
Őszintén szerinted mikor volt fontos itt a szinvonal?
2020. dec. 23. 02:35
 14/18 A kérdező kommentje:
13# legalább szórakoztató volt....
2020. dec. 23. 15:30
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Maga a műsor koncepciója nagyon jó lenne, meg érdekes is lenne figyelni a taktikát, szövetségeket stb. de ezek a lakók annyira nem tudnak kommunikálni, nem tudnak előre gondolkodni, hirtelen, ösztönből csinálnak mindent így nem annyira élvezhető.

A régiek közül Attila, Olivér, Alekosz szerintem nagyon jók voltak, ők tudták hogy kell ezt játszani.

2020. dec. 23. 17:37
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a kedvenc a 4,5,6 volt. A mostaniba szerintem unalmasak a szereplők, de nem is kapnak semmilyen normális feladatot, ami szórakoztató lenne a nézők számára. Egyszer volt az a harisnyás meg mikor különböző dobozokba kellett nyúlni szerintem ott is csak műhiszti volt néhány embernél. Ginát nem csípem annyira, de ha ő nem lenne akkor unalmas lenne a műsor kb annyi lenne, hogy feküdnének meg ülnének csendben.Néha Merci csinálna egy kis figyelemkeltő műsort amit a többiek unni szoktak legalábbis a fejüket nézve úgy tűnik. A párok is szerintem nagyrészt taktikából vannak együtt, mivel ha párbajozik az egyik tag akkor a másik családtagjai, barátai rá szavaznak. Pl most Mercinek nagy esélye van visszajönni, mert Mohnak valószínű rengeteg haverja van és Mercire szavaznak ők is. Így előnnyel jár a benti kapcsolat. Megnyerni a műsort szerintem nagy esélye Bálintnak van őt sokan ismerik a sorozat miatt.
2020. dec. 25. 12:33
 17/18 anonim ***** válasza:
70%
Igen, sokkal unalmasabbak a feladatok meg a programok mint a régebbi évadokban. És szerintem ennek az az oka, hogy jóval gyengébb a szerkesztői gárda, már nem tvsek, hozzáértők vannak ott, hanem régi, VV játékosok pl. Osváth Zsolt, Viki stb.
2020. dec. 25. 13:40
 18/18 A kérdező kommentje:
Osváth az ratyi de Robi is langyos és ő nyeri a vv-et
2021. febr. 4. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!