Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Leggyengébb Való világ valaha?

Megmondoba43 kérdése:

Leggyengébb Való világ valaha?

Figyelt kérdés
Most nem érdekelnek azok akik nem néznek ilyeneket stb... Akik néztek mondjuk a 4-5-6-7-8-9 től mi a mostani Vv-ről a véleményük? Szerintem nincs bent se egy érdekes karakter se olyan akinek szurkolni lehetne. Csak ismerősi alapon ment a beválogatás vagy elszúrták a castingot? A nézetsége is messze ennek a leggyenébb, komolyan meglepődnék ha ezek után lenne egy vv11....

2020. dec. 22. 08:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Lehetne. Ha a Survivorből (US) indulsz ki, a 40 évad alatt voltak jobb és rosszabb évadok. Mivel ez a karaktereken múlik, nem zárja ki hogy egy rossz, "unalmas" társaságot nem fogja az új évadban egy jobb követni. A VV pedig csak akkor nyereséges, ha mennek az adások. Ha üresen és kihasználatlanul áll a stúdió meg minden, az csak veszteség.

A karakterek mellett a formátum is rossz, mert nem hajlandók a Big Brother elemeit kihasználni, és minden évben ugyanazok az unásig ismételt tematikus hetek mennek, most meg a közösségi média erőltetése. Majd remélhetőleg tanulnak belőle, hogy a következő évad jobb legyen.

2020. dec. 22. 08:24
 2/18 anonim ***** válasza:
17%
Miért, eddig erős volt bármelyik is? Csupa tanult,intelligens emberekből állt mindegyik rész.
2020. dec. 22. 10:25
 3/18 A kérdező kommentje:
A 4 és a 6 kifejezetten erős volt ha tanult inteligens embereket akarsz nézni nézz valami ismeret terjesztő csatornát pl: Spektrum, discovery
2020. dec. 22. 10:29
 4/18 anonim ***** válasza:
17%
Azt teszem, nem vagyok egysejtű :)
2020. dec. 22. 10:40
 5/18 anonim ***** válasza:
96%

Valóban, a legintelligensebb dolgok egyike, mikor nekiállsz a neten szapulni egy témát, amit természetesen nem nézel, nem tudod mi történik benne, de a szellemi felsőbbrendűségnek jót tesz, ha kimondhatod hogy mindenki más egysejtű aki nézni meri. Te bezzeg tévét sem nézel mert az proli dolog, de azon is csak a discovery-t, hiszen az a magaskultúrát képviseli.

Ha nem vagy kompetens a kérdésben, jobb lett volna meg sem szólalni, mint kényszeresen ide erőltetni a véleményed.

2020. dec. 22. 10:44
 6/18 anonim ***** válasza:
96%

Amúgy érdekes ez az igényesség kérdése. Pár napja azon témáztunk, hogy az egyébként Jackass-t vagy a Stranger Things-es kölyök új prankshow-ját tartalmazó Netflix egy ún. "igényes" embereknek szóló prémiumszolgáltatás itt egyesek szerint, ezért nem szükséges a lokalizáció sem, mert aki előfizet a Netflixre, az mindenki jól ért angolul, és "amúgy sem proliknak van, azok nézzék az Retek Klubot".

Most pedig arról értekezünk, hogy a Discovery is az igényes emberek televíziója, ahol néhány éve Bear Grills-t egy tutajon végzett beöntést magának...

2020. dec. 22. 11:31
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is elég gyengusz az idei évad. A beköltözéskor mindenki hangoztatta magáról, hogy mekkora partyarc, meg manipulátor, meg aztán ők vinni fogják a show-t. Főleg az ilyenek mint Amanda, Gina.

Ehhez képest csak döglenek meg hisztiznek egész nap, hogy itt milyen szar, ilyen szar a társaság, hát basszus, akkor add fel a játékot és húzz haza. Mit gondoltak, majd olyan emberekkel fogják összeválogatni, akik nekik épp megfelelnek, meg szimpatikusak? Pont, hogy ellentétes karaktereket keresnek, akiknél 100%, hogy egy idő után nézeteltérés lesz, meg balhé, veszekedés. Mint például anno Alekosz, Éva, ők ketten mindenkivel összebalhéztak a 4. szériában, mégis végig vitték a játékot és egy percig nem sírtak, hogy ők haza akarnak menni, ott ült mindkettő a fináléban.

2020. dec. 22. 12:41
 8/18 anonim ***** válasza:
85%
VV4-től kezdve az összeset néztem. VV8 volt a legalja! Tehát abban annyi idióta ember volt, hogy forgott a gyomrom, gusztustalan hányadék volt az egész. Őszintén szólva ez az évad szerintem érdekes most, talán a tavalyelőtti szériát is felülmúlja, ott az volt a gond, hogy miután Era kiesett a felénél, a műsor meghalt. Ha most nem követik el ugyanezt a hibát, tehát egy jó darabig még bent tartják Ginát meg Fruzsinát kavarni, akkor lesz balhé is, de csak épp annyi amennyire szükség van, egyébként a pasik dögunalmasak Danin kívül és nem lesz mit nézni. A VV7 az sokkal unalmasabb volt ennél, itt most izgalmasabbak a szereplők. VV4 - 5 - és nálam még a 6 is voltak a legjobbak! VV4 csak egyszer volt, akkor voltam 13 éves, olyan egyéniségeket, mint az Alekosz, Olivér, Éva, Szandika és a többiek soha nem tudnak újra összehozni egy Való Világba se. Még Tordas Ildi is abból az évadból messze többet ért ezeknél. De elnézve az utóbbi hónapban az idei szériát, szerintem jó ez, én élvezem, jobb mint az utóbbi 3 évad!
2020. dec. 22. 12:43
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Azt amúgy honnan veszed, hogy gyenge a nézettség? Facebook posztokon kb 3x annyi a reakció (like, comment) mint tavalyelőtt. Mondjuk nem is csak a számoktól függ. Pl én se nézek tévét, egyszerre több adást nézek vissza hétvégén a sorozatbaráton.
2020. dec. 22. 12:47
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

A beköltözés mindig más, mert ott van egy felfokozott hangulat, az addig idegen emberekkel való összezártság első élménye, meg az, hogy amit csinálnak azt a tévében le fogják adni. Ilyenkor többet-jobbat próbál mindenki magából mutatni egyrészt a faszméregetés miatt is, hogy ki lesz a hangadó, másrészt azért is, mert itt tiszta lappal indulhatnak, és másnak mutathatják magukat. Csak ahogy telnek a napok, úgy szépen mindenki visszaszáll a földre és a valóságba.

A másik dolog pedig a vágás, hogy mit történek a helyszínen és abból mi kerül adásba. Gábornál mindenki mondta, hogy mekkora egyéniség és milyen karakter, biztos végig viszi. A vitagenerálásán kívül mást nem mutattak meg belőle. Digót hetek óta siratják, az egész kampánya arra épült hogy mekkora poénos ember és bohóc, ő az élet a villában. Semmit nem mutattak meg belőle.

2020. dec. 22. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!